Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Slotiņš 44. vietā masu startā IBU kausa posmā Itālijā

Andrejs Siliņš

Slotiņš 44. vietā masu startā IBU kausa posmā Itālijā
Roberts Slotiņš. Foto: Latvijas Biatlona federācija

Svētdien Itālijā Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa izcīņas posmā 15 kilometru distancē ar masu startu vienīgais Latvijas pārstāvis Roberts Slotiņš izcīnīja 44. pozīciju.

Slotiņš pirmajā šaušanā kļūdījās reizi, pēc tās ieņemot 40. vietu. Otro reizi ugunslīnijā latviešu sportists kļūdījās vēl reizi, taču noturēja pozīciju. Divas kļūdas trešajā šaušanā atmeta Slotiņu četras vietas atpakaļ, bet, pieļaujot vēl vienu kļūdu pēdējā šaušanā, Slotiņš spēja noturēt 44. vietu.

Uzvaru izcīnīja norvēģis Sturla Holms Laegreids, kuram piecas sekundes zaudēja vācietis Lukass Fratcšers, bet bronzas godalgu izcīnīja cits vācietis Romans Rēss. Visi trīs pirmo vietu ieguvēji pieļāva pa divām kļūdām šaušanā.

28 gadus vecais Slotiņš vakar startēja sprinta disciplīnā, kur pieļāva četras kļūdas un ieņēma 61. pozīciju.

     [+] [-]

, 2020-02-09 17:19, pirms 4 gadiem
Nav infomācijas par IBU posmiem. Cik šaušanas pozīcjas ir vienā, sautuvē? Noteikti, ka vairāk par 30, ja 60 startē masu startā.

     [+] [-]

, 2020-02-09 18:13, pirms 4 gadiem
Diez vai vairāk par 30 šaušanas vietām. Kaut kad bija runa izmēģināt masu startu 60 dalībniekiem tādā veidā, ka puse šauj pēc pirmā apļa, puse pēc otrā (pirmā puse tad atkārtoti nešauj), nu un tālāk jau kā parasti ar cerību, ka visi būs pietiekoši izretojušies...

     [+] [-]

, 2020-02-09 18:44, pirms 4 gadiem
No visiem daudzajiem biatlona elementiem mūsējiem īstenībā deficīti ir tikai divās jomās.

Slēpošanā un šaušanā.