Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

PK posmu Krievijā boikotēs arī olimpiskais čempions Sāmuelsons

Rolands Eliņš

PK posmu Krievijā boikotēs arī olimpiskais čempions Sāmuelsons
Sebastians Sāmuelsons
Foto: imago/Bildbyran/Scanpix

Zviedrijas biatlonists Sebastians Sāmuelsons savā „Twitter” profilā paziņojis, ka grasās boikotēt Pasaules kausa izcīņas pēdējo pomu šosezon, ņemot vērā Krievijas antidopinga sistēmas nepilnības.

„Esmu nolēmis boikotēt Pasaules kausa posmu Tjumeņā, Krievijā,” pavēstījis Sebastians Sāmuelsons. „Valstīm, kurās nav funkcionējošas antidopinga organizācijas, nevajadzētu rīkot starptautiskas sacensības. Turklāt es arī satraucos par savu drošību, kā arī savām dopinga analīzēm, kurās pēc tam paliktu Krievijā.”

20 gadus vecais Sāmuelsons nupat kā guva savas karjeras lielākos panākumus, olimpiskajās spēlēs Phjončhanā palīdzot Zviedrijai izcīnīt zelta medaļu stafetē, kamēr tika pie sudraba iedzīšanā.

Sāmuelsons nav pirmais, kurš izvēlējies pieteikt boikotu PK posmam Tjumeņā, ar kuru tiks noslēgta PK sezona. Līdzīgus nodomus paudušas arī Čehijas, ASV un Kanādas biatlona izlases, kamēr vairāki sportisti iepriekš iesnieguši IBU vēstuli ar prasību pārskatīt Pasaules kausa kalendāru.

Sāmuelsons Pasaules kausa kopvērtējumā nav starp līderiem, ieņemot 50. vietu absolūtajā kopvērtējumā, turklāt PK posmā viņš ne reizi nemaz nav ticis labāko desmitniekā individuālajā disciplīnā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SebbeSamuelsson...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2018-03-06 20:17, pirms 6 gadiem
Respekts! Vairāk tādu sportistu ar tādu attieksmi!

P.S. Tu okupant labāk vācies uz saviem krievu saitiem!

  -3 [+] [-]

, 2018-03-06 20:28, pirms 6 gadiem
Есть только один вариант как реально экономить на электрике, вот ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! Сперва не воспринял серьезно, но решил проверить и оказалось, что оно действительно работает, плачу на 40-50% меньше. Отличная вещь, советую!
Slēpts komentārs: praktiskais latvietis

 +13 [+] [-]

, 2018-03-06 20:35, pirms 6 gadiem
Kā es zināju, ka pirmais komentārs būs no sarkanā velna
Plānprātiņs turpina smīdināt tautu, 24/7 režīmā dežurējot, kur atkal krievus jāaizstāv . Ja vien tu to mācētu darīt kaut nedaudz sakarīgi. Bet jo vairāk raksti jo vairāk pierādi, kāpēc par krieviem ir tikai jāsmejas.

  +5 [+] [-]

, 2018-03-06 20:53, pirms 6 gadiem
sarkanais vells samīzis prātu vai. komentē ka vājprāts... trollis kārtējais, sūda vatesgalvu aizstāvis....gan jau drīz visi tādi kā tu dzisīsi....sūda putina *****....
jo vairāk tur neieradīsies jo labāk. gan jau līdz augšai as aizies

  +6 [+] [-]

, 2018-03-06 21:04, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: sarkanais vells samīzis prātu vai. komentē ka vājprāts... trollis kārtējais, sūda vatesgalvu aizstāvis....gan jau drīz visi tādi kā tu dzisīsi....sūda putina *****....
jo vairāk tur neieradīsies jo labāk. gan jau līdz augšai as aizies
Domāju tas velns ir tas pats Robis K niknais jenots mnbvc Artūrs A nu kaut kas to tiem viņš ir ,bet varbūt pat vairāki vienā personā.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-06 21:10, pirms 6 gadiem
Malacis!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-06 21:13, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Domāju tas velns ir tas pats Robis K niknais jenots mnbvc Artūrs A nu kaut kas to tiem viņš ir ,bet varbūt pat vairāki vienā personā.
Protams ka viņš. Pats atzinās

  +2 [+] [-]

, 2018-03-06 21:14, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Domāju tas velns ir tas pats Robis K niknais jenots mnbvc Artūrs A nu kaut kas to tiem viņš ir ,bet varbūt pat vairāki vienā personā.
drošvien.. es tik pieļauju domu, ka viņš iesmirdina savu vēmekli un neatbild tapēc , ka viņam darba laiks tak beidzies.. tiem smirdekļiem tā ir...savas kapeikas ierij un priecīgs
Slēpts komentārs: asusasus
Slēpts komentārs: asusasus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-07 10:06, pirms 6 gadiem
Tas ir pareizi, ka pasaules sportisti parāda savu attieksmi pret pašreizējo krievijas valdības politiku sportā.