Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs: "Sportiskā forma ļauj cīnīties, tāpēc skaidrs, ka varu labāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rastorgujevs: "Sportiskā forma ļauj cīnīties, tāpēc skaidrs, ka varu labāk"
Andrejs Rastorgujevs
Foto: NordicFocus

Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs Pasaules kausa pirmo posmu, kas norisinājās Zviedrijā, pabeidza ar vilšanos – iedzīšanā tikai 20. vieta, pieviļot šaušanai. Kā norādīja pats sportists, lielas problēmas radījušas vēja brāzmas.

Klasikā un sprintā izcīnījis astoto vietu, Andrejs Rastorgujevs iedzīšanā bija starp galvenajiem favorītiem. Distances ievadā viņš statusu apliecināja, pirmajā šaušanā aizverot visus mērķus un pakāpjoties līdz trešajai vietai, no līdera atpaliekot 4,5 sekundes. Tomēr turpinājums vairs nebija tik sekmīgs – sešas kļūdas un samierināšanās ar 20. vietu.

"Iedzīšanā pieļauto sešu kļūdu dēļ, protams, nevaru būt līdz galam apmierināts ar savu sniegumu. Otrajā šaušanā vajadzēja vairāk noreaģēt uz vēju. Trešajā šaušanā brāzmas radīja lielas problēmas, kamēr ceturtajā šaušanā pats nenoturēju koncentrēšanos," pēc sacensībām teica Rastorgujevs.

"Ar slēpju slīdamību un kopējiem apstākļiem viss ir kārtībā, sportiskā forma atļauj labi cīnīties trasē katrā startā, tāpēc skaidrs, ka varu labāk. Paldies līdzjutējiem, kurus varēja dzirdēt un redzēt trasē, un paldies visiem tiem, kuri tur īkšķus mājās. Tas ir jūtams," par atbalstu pateicās Rastorgujevs, kurš devies ceļā uz nākamo posmu.

"Pirmais kauss kopumā vērtējams kā veiksmīgs, kas arī redzams kopvērtējuma tabulā. Katru startu esam izanalizējuši un kļūdas pārrunājuši ar Andreju. Pagaidām viss notiek pēc plāna, un gatavojamies nākamajiem startiem," norādīja treneris Intars Berkulis.

Izmantotie resursi:
Andrejs Rastorgujevs – Biatlonists

  +3 [+] [-]

, 2017-12-04 18:18, pirms 6 gadiem
Rezultāti ir super,vienmer jau gribas labāk, bet pagaidam ir ok, sosezon nekur neizpaliks ari medalas, un vel labak butu ja 20mitnieka olimpiade Rastijs panemtu medalu

  +2 [+] [-]

, 2017-12-04 18:30, pirms 6 gadiem
gulbis30 rakstīja: Rezultāti ir super,vienmer jau gribas labāk, bet pagaidam ir ok, sosezon nekur neizpaliks ari medalas, un vel labak butu ja 20mitnieka olimpiade Rastijs panemtu medalu
Saldāka būtu uzvara masu startā pēdējā posmā pēc ceturtās šaušanas nokožot Martēnu.
Slēpts komentārs: Kommaer///

  +5 [+] [-]

, 2017-12-04 19:05, pirms 6 gadiem
wilwood rakstīja: Saldāka būtu uzvara masu startā pēdējā posmā pēc ceturtās šaušanas nokožot Martēnu.
Andrejs ir ātrs slēpotājs, bet nav sprinteris finišā. Tā kā ar līdzslēpošanu M. Furkadam nepietiks, vajadzēs bik iekrāt handikapu.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-04 20:27, pirms 6 gadiem
zens rakstīja: Andrejs ir ātrs slēpotājs, bet nav sprinteris finišā. Tā kā ar līdzslēpošanu M. Furkadam nepietiks, vajadzēs bik iekrāt handikapu.
Piekrītu! Slēpotājs Top-5, bet finišētājs gan nav.
Labākais finišētājs, manuprāt, viennozīmīgi ir Faks

  +3 [+] [-]

, 2017-12-04 20:56, pirms 6 gadiem
wilwood rakstīja: Saldāka būtu uzvara masu startā pēdējā posmā pēc ceturtās šaušanas nokožot Martēnu.
Tādējādi izcīnot ceturto zeltu un kļūstot par olimpiādes absolūto čempionu.

     [+] [-]

, 2017-12-05 05:24, pirms 6 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Andrejs netieši norāda, ka atbalsts viņam traucē šaut!
Kur tu tādu sadzirdēji?

     [+] [-]

, 2017-12-05 12:45, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Kur tu tādu sadzirdēji?
Viņš saka, ka atbalsts ir jūtams un saka, ka nespēj koncentrēties
saka, ka vējš traucēja, bet tas viņam vienīgajam..lkm, dēļ tā, ka atbalstu jūt!!
Tas viss ir joks, protams!

vnk mainu psiholoģisko piegājienu, jo slavēt viņu nāk tikai par sliktu!