Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātu medaļniecei Glazirinai divu gadu diskvalifikācija par dopinga lietošanu

Krišs Upenieks

Eiropas čempionātu medaļniecei Glazirinai divu gadu diskvalifikācija par dopinga lietošanu
Jekaterina Glazirina
Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS

Starptautiskā biatlona savienība (IBU) savā mājaslapā paziņojusi par divu gadu diskvalifikāciju Krievijas biatlonistei Jekaterinai Glazirinai, kura pārkāpusies anti-dopinga noteikumus.

Uz diviem gadiem Glazirina diskvalificēta par aizliegto vielu lietošanu. Sods stājas spēkā ar 24. aprīlī, kas ir šī lēmuma datums, un būs spēkā divus gadus. Šo laiku Glazirinai ir aizliegts piedalīties biatlona sacensībās.

Tāpat ir anulēti visi Glazirinas sasniegtie rezultāti laika posmā no 2013. gada 19. decembra līdz 2017. gada 10. februārim. Glazirinai tagad ir 21 diena laika, lai iesniegtu savu apelāciju Sporta arbitrāžas tiesā.

31 gadu vecā Glazirina piedalās Pasaules kausa posmos sešas sezonas, kopš 2011. gada. Kopumā Glazirina ir piedalījusies 88 posmos, individuāli sasniedzot divus pjedestālus, bet ar stafetēm kopā labāko trijniekā tiekot sešas reizes. Divas zelta medaļas Glazirinai ir arī Eiropas čempionātos.

Izmantotie resursi:
IBU Press Release - International Biathlon...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja