Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Deksnim 50., Pūcei 52. vieta pasaules jauniešu un junioru čempionāta iedzīšanā

Andrejs Siliņš

Deksnim 50., Pūcei 52. vieta pasaules jauniešu un junioru čempionāta iedzīšanā
Ieva Pūce. Foto: facebook.com/michel.vanbalkum

Latvijas sportisti Kristaps Deksnis un Ieva Pūce svētdien Slovākijas pilsētā Osrblī izcīnīja attiecīgi 50. un 52. vietu pasaules jauniešu un junioru čempionāta biatlonā iedzīšanas sacensībās.

Pūce bija vienīgā no Latvijas junioriem, kas kvalificējās iedzīšanai - sprintā Ieva izcīnīja 59. pozīciju. Puišu sacensībās Ņikita Osipovs sprintā tikai par 0,1 sekundi atpalika no iedzīšanai vajadzīgā sešdesmitnieka.

Šodien iedzīšanā Pūce pieļāva četras kļūdas šaušanā (1+1+2+0), tomēr ar to tik un tā pietika, lai uzlabotu vietu - Ieva izcīnīja 52. vietu. Latviete apsteidza trīs sportistes, bet vēl piecas nemaz nestartēja.

Par čempioni iedzīšanā kļuva Jekaterina Beha, kura uzvarēja arī sprintā un šodien ar divām kļūdām finišā bija par vairāk nekā deviņām sekundēm ātrāka par tuvāko sekotāju Hannu Kebingeri.

Tikmēr jauniešiem iedzīšanā Latviju pārstāvēja vienīgi Kristaps Deksnis, kurš sprintā ieņēma 41. vietu. Svētdien desmit kilometru distancē Deksnis pirmajās divās ugunslīnijās kopā kļūdījās tikai reizi, bet nākamajās divās pieļāva attiecīgi trīs un divas kļūdas. Līdz ar to summā viņš mēroja sešus soda apļus un atkrita zemāk.

Šeit uzvaru noturēja sprinta čempions Alekss Cisars no Slovēnijas, kuram latvietis piekāpās par nepilnām septiņām minūtēm.

Izmantotie resursi:
https://www.biathlonresults.com/

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 15:25, pirms 5 gadiem
Viens no izsmeļošākajiem pēdējo laiku rakstiem...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 16:49, pirms 5 gadiem
Kopš kura laika iedzīšanā ir rezerves patronas?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 16:59, pirms 5 gadiem
večukiņš rakstīja: Kopš kura laika iedzīšanā ir rezerves patronas?
Nepiesienies autoram! Apkopojot visu informācijas gūzmu un veidojot šo ar faktiem pārpilno reportāžu, viņš vienkārši pārrakstījās!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-03 18:35, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Nepiesienies autoram! Apkopojot visu informācijas gūzmu un veidojot šo ar faktiem pārpilno reportāžu, viņš vienkārši pārrakstījās!
Šis raksts noteikti būtu jāliek priekšā žurnālistikas studentiem,lai redz ,uz ko tiekties.

     [+] [-]

, 2019-02-03 19:47, pirms 5 gadiem
večukiņš , 09:03, pirms 11 stundām , ignorēt , atbildēt
fanu klubs#13 rakstīja: Matvijenko pulveris šai sezonai izšauts.
Vērojot viņas startu,izskatījās,ka viņa lēnām šļūc no treniņa uz ģērbtuvi.

Šitais labs
Es atkal nodomāju, ka viņa sāk iesildīšanos. Titulbildē redzams kāpums, pēc tā Jūlija jau bija "nomirusi".

     [+] [-]

, 2019-02-03 21:08, pirms 5 gadiem
nicks rakstīja: večukiņš , 09:03, pirms 11 stundām , ignorēt , atbildēt
fanu klubs#13 rakstīja: Matvijenko pulveris šai sezonai izšauts.
Vērojot viņas startu,izskatījās,ka viņa lēnām šļūc no treniņa uz ģērbtuvi.

Šitais labs
Es atkal nodomāju, ka viņa sāk iesildīšanos. Titulbildē redzams kāpums, pēc tā Jūlija jau bija "nomirusi".
Mani priecē Matvijenko šīs sezonas progress. Domāju, ka uz nākamo sezonu viņa var kļūt krietni ātrāka. Šāvēja viņa ir laba. Pūce, šķiet, bija labā formā uz pasaules čempionātu.

Deksnis šodien arī laikam "saēdās" tajos kāpumos. Pa vidu bija viens ļoti ātrs aplis, bet pēc tam noplīsa. Bet kopumā atstāja pozitīvu iespaidu šajā čempionātā.

     [+] [-]

, 2019-02-03 21:29, pirms 5 gadiem
Nezinu cik ir oficiālais svars Jūlijai,bet manuprāt priekš izturības sporta mazliet pa virsu.Vasarā jānomet 3-5 kg un bus līmenī.Meitenes ilgi sagatavo pirmo šāvienu,bet tālāk jau bliež normāli.Pūcei šodien vienā no šautuvēm viss notika ļoti ātri.Neesmu pētijis bet manuprāt uz PČ tiek gan Matvijenko gan Pūce,vēl gan priekšā EČ pieaugušajiem un EČ junioriem,jauniešiem/Startu daudz vēl jaunajiem.

     [+] [-]

, 2019-02-03 23:34, pirms 5 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Nezinu cik ir oficiālais svars Jūlijai,bet manuprāt priekš izturības sporta mazliet pa virsu.Vasarā jānomet 3-5 kg un bus līmenī.Meitenes ilgi sagatavo pirmo šāvienu,bet tālāk jau bliež normāli.Pūcei šodien vienā no šautuvēm viss notika ļoti ātri.Neesmu pētijis bet manuprāt uz PČ tiek gan Matvijenko gan Pūce,vēl gan priekšā EČ pieaugušajiem un EČ junioriem,jauniešiem/Startu daudz vēl jaunajiem.
Nu jā, varbūt arī tādā veidā Matvijenko var kļūt nedaudz ātrāka. Galvenais, lai šosezon pārāk "nepiedzenas" ar tik daudziem startiem.

Aha, arī Pūcei ir PK un PČ kvalifikācijas vismaz līdz nākamā gada pasaules junioru čempionātam. Bet pasaules čempionātā katrā distancē Latvija varēs pieteikt tikai divas dāmas, no kurām viena, loģiski, būs Bendika. Vienīgi PČ daļēji pārklājas ar EČ junioriem, nevar zināt, ko izvēlēsies par prioritāti.