Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Latvijas biatlonistiem zemas vietas Eiropas junioru čempionātā

Agris Suveizda

Latvijas biatlonistiem zemas vietas Eiropas junioru čempionātā
Tamāra Štainere
Foto: biathlon-nachwuchs.de

Slovēnijas trasē Pokļukā noslēgušās Eiropas junioru čempionāta sacensības biatlona klasikā jeb individuālajā distancē.

Puišu konkurencē dubultuzvaru svinēja Krievija. Zelta medaļu ar vienu kļūdu šaušanā ieguva Saīds Halili, kurš par 63,7 sekundēm apsteidza Vasiliju Tomšinu, kuram arī viena kļūda. Savukārt pie bronzas tika visus 20 mērķus aizvērušais čehs Viteslavs Hornigs, kurš Halili zaudēja 100,3 sekundes, bet par nieka 0,9 sekundēm apsteidza itālieti Patriku Braunhoferu, kuram viena kļūda.

Starp 114 finišējušajiem sportistiem Latvijas pārstāvji bija apakšgalā. Labāko vietu izcīnīja Edgars Mise, kurš ar piecām kļūdām bija 75. pozīcijā gandrīz desmit minūtes aiz Halili. 90. vieta ar sešām kļūdām Rūdim Balodim, kurš Misem zaudēja divas minūtes un 7,9 sekundes, bet Ņikita Osipovam 97. vieta nepilnas divas minūtes aiz Baloša. Osipovs sašāva vien pusi mērķu.

Savukārt meiteņu konkurencē daudz ko izšķīra laika apstākļi. Kamēr virkne biatlonistu spēcīgajā vējā pieļāva trīs, četras un pat vairāk kļūdu, pirmās divas vietas ieguva perfekti šaujošās Tamāra Štainere (Austrija) un Emija Barzega (Šveice), kuras šķīra 13,8 sekundes. Savukārt bronzu ieguva krievu biatloniste Valērija Vasņecova, kura pieļāva četras kļūdas un Štainerei zaudēja 47,0 sekundes.

No Latvijas biatlonistēm visaugstāk ar četrām kļūdām bija Ieva Pūce, kura no Štaineres atpalika par desmit minūtēm un ieņēma 59. vietu. Trīs minūtes vairāk zaudēja Jūlija Matvijenko, kurai septiņas kļūdas un 70. vieta, bet Inesei Golubevai astoņas kļūdas un 78. vieta. Finišēja 83 sportistes.

Izmantotie resursi:
DATACENTER

  +1 [+] [-]

, 2018-02-01 18:34, pirms 6 gadiem
"Nākotne''

  +1 [+] [-]

, 2018-02-01 18:47, pirms 6 gadiem
Suveizdas kungam - uzvārdus locīt Tu labi pieproti, bet kāpēc neapgūsti sporta žurnālistikas aksiomu, ka rezultātiem jābūt tabulas veidā?

     [+] [-]

, 2018-02-01 18:52, pirms 6 gadiem
Mjā, visus precīzos šāvienus mūsējie izšāva vakar. Vakar bija lieliska precizitāte, šodien slikta, summā sanāk +/- vidējais procents.

Misem šodien lēns temps, salīdzinot ar iepriekšējiem startiem.

Nezinu, kas par iemeslu, bet Pūce šodien šaušanā ātrākajām zaudēja vairāk nekā pusotru minūti (ātrākajai pat gandrīz divas minūtes; kopējas šaušanas laiks 3:48). Pērn likās, ka Pūce ir perspektīva, bet šīs sezonas rezultātos, šķiet, ir vērojams kritums.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-01 19:19, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Suveizdas kungam - uzvārdus locīt Tu labi pieproti, bet kāpēc neapgūsti sporta žurnālistikas aksiomu, ka rezultātiem jābūt tabulas veidā?
Par to locīšanu varētu piekasīties -
"bet Ņikita Osipovam 97. vieta nepilnas divas minūtes aiz Baloša."

Cik atceros no skolas laikiem, tad vārds Balodis lokāms mazliet citādāk!

     [+] [-]

, 2018-02-01 19:29, pirms 6 gadiem
Bet ko tad es, parastais mirstīgais, varu teikt uzvārdu ekspertam Suveizdas kungam! Droši vien ir kāds likums, kas liek rakstīt tā kā izklausās arī latviešu uzvārdus, līdzīgi kā tas ir ar zviedriem!

     [+] [-]

, 2018-02-01 19:36, pirms 6 gadiem
edza87 rakstīja: Par to locīšanu varētu piekasīties -
"bet Ņikita Osipovam 97. vieta nepilnas divas minūtes aiz Baloša."

Cik atceros no skolas laikiem, tad vārds Balodis lokāms mazliet citādāk!
vispār jau tur ir vēl viena kļūda; pareizi ir ŅIKITAM

     [+] [-]

, 2018-02-01 21:49, pirms 6 gadiem
Viņiem slēpes kāds iedeva ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja