Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Prūsis: "Maskalāns nobrauca neveiksmīgi…"

Prūsis: "Maskalāns nobrauca neveiksmīgi…"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Melbārdis pieļāva kļūdas pirmajā sacensību dienā, bet trešo un ceturto braucienus veica krietni labāk. Es teiktu pirmā un otrā diena bija kā diena pret nakti. Maskalāns nobrauca slikti,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzīst Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis, raksturojot mūsējo startu pasaules čempionātā četrinieku ekipāžām.

Jau ziņojām, ka šodien Kēnigzē noslēdzās pasaules čempionāts bobslejā četrinieku konkurencē. Uzvarēja Vācijas ekipāža ar pilotu Manuelu Mahatu, bet labākais no mūsējiem bija Edgars Maskalāns - viņam 9. vieta. Oskara Melbārža četrinieks ierindojās 15. pozīcijā.

Pēc sacensībām sarunā ar portālu Sportacentrs.com Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pauda, ka Oskars Melbārdis pirmajā sacensību dienā pieļāvis vairākas kļūdas, taču otrajā prata krietni uzlabot sniegumu trasē. „Otrā diena Melbārdim bija krietni veiksmīgāka, nekā pirmā. Pēdējos divus braucienus vērtēju ar atzīmi labi. Pirmā diena nebija veiksmīga, pieļāva vairākas parupjas kļūdas un tāpēc summā augstāk pakāpties nevarēja.”

Edgara Maskalāna staru Prūsis novērtēja īsi. „Teikšu atklāti, viņš nobrauca slikti… Rezultāts ir atbilstošs, uz neko vairāk cerēt pagaidām nevaram.”


Slēpts komentārs: alisesanta
, 2011-02-27 18:01, pirms 13 gadiem
alisesanta rakstīja: Atmaskas , šobrīt tas ir mūsu līmenis!!
kādas atmaskas? Atklāti pateica, ka neveiksmīgs sniegums un neko, izņemot pašus, nevainoja..
, 2011-02-27 18:06, pirms 13 gadiem
Kuraa vietaa atmaskas!? dazhi laikam buutu spéjìgi pat kluseesanaa atmaskas atrast
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-27 18:27, pirms 13 gadiem
Prūsim pašam jāsēžās atpakaļ bobā
, 2011-02-27 18:27, pirms 13 gadiem
"Ja man būtu Miņina tehnika..." bla bla bla...
Te nu mēs redzam rezultātu visam tam sviestam
, 2011-02-27 20:23, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: "Ja man būtu Miņina tehnika..." bla bla bla...
Te nu mēs redzam rezultātu visam tam sviestam
Precīzi pateikts, Prūsis ar visu savu Maskalānu ir siekalas, bēdīgi, bet fakts, labākais mūsu pilots tai laikā konultē kādu citu, nu super vai ne
, 2011-02-27 20:38, pirms 13 gadiem
guncha7722 rakstīja: Precīzi pateikts, Prūsis ar visu savu Maskalānu ir siekalas, bēdīgi, bet fakts, labākais mūsu pilots tai laikā konultē kādu citu, nu super vai ne
Cik var skatīties pagātnē! Neko dižu Miņins nav sakonsultējis, ja reiz Jagnešaks aiz divdesmitnieka. Bet Melbārdis ir nākotne, pat ļoti tuva nākotne. Ļoti labi, ka treneri to laicīgi saprata un beidza pakļauties viena pilota kaprīzēm. Nākamās sezonas virzienā varam raudzīties diezgan cerīgi. Tas priecē!
, 2011-02-27 20:45, pirms 13 gadiem
Swordsman rakstīja: Kuraa vietaa atmaskas!? dazhi laikam buutu spéjìgi pat kluseesanaa atmaskas atrast
Rezultāts ir atbilstošs, uz neko vairāk cerēt pagaidām nevaram.
Rekur atmazkas
, 2011-02-27 20:49, pirms 13 gadiem
murene rakstīja: Cik var skatīties pagātnē! Neko dižu Miņins nav sakonsultējis, ja reiz Jagnešaks aiz divdesmitnieka. Bet Melbārdis ir nākotne, pat ļoti tuva nākotne. Ļoti labi, ka treneri to laicīgi saprata un beidza pakļauties viena pilota kaprīzēm. Nākamās sezonas virzienā varam raudzīties diezgan cerīgi. Tas priecē!
Nav jautājums ko viņš ir sakonsultējis, jautājums ko viņš ir sabraucis. Miņinam pēdējos gados ir divi PK kopvērtējuma sudrabi, PČ bronza un arī EČ pjedestāls (baidos kļūdīties, bet vai tik nebija zelts). Gan jau šogad kaut ko būtu vēl pievienojis, ja te dažiem nevajadzētu savas pravas kačāt.
, 2011-02-27 21:00, pirms 13 gadiem
baraviks rakstīja: Nav jautājums ko viņš ir sakonsultējis, jautājums ko viņš ir sabraucis. Miņinam pēdējos gados ir divi PK kopvērtējuma sudrabi, PČ bronza un arī EČ pjedestāls (baidos kļūdīties, bet vai tik nebija zelts). Gan jau šogad kaut ko būtu vēl pievienojis, ja te dažiem nevajadzētu savas pravas kačāt.
Varbūt ne tā izteicos, bet pamatdoma paliek. Ja arī šosezon caur zobiem būtu turpināts strādāt un tie pāris pjedestāli būtu, nākotnei tas neko labu nedotu, ja reiz treneris ar sportistu nevar sastrādāties. Man tomēr liekas, ka , skatoties ilgtermiņā, notiekošie procesi izlasē ar
labajiem starta rādītājiem un jauno pilotu izaugsmi ir labākais, ko no šīs sezonas konfliktiem esam ieguvuši.
, 2011-02-27 21:02, pirms 13 gadiem
ko var malt miņina tēmu...tagad prūsis un ko ir ļaunie tēli un janka balts un pūkains! tikai nepārprotiet, man arī gribētos, lai bobslejā ir medaļas, bet pašlaik ir tāda situācija, kāda tā ir. un kā sacīt jāsaka- viena pagale nedeg mani jau pēc OS pārsteidza fakts, ka i miņins, i prūsis ir palikuši latvijas izlasē
, 2011-02-27 23:57, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: "Ja man būtu Miņina tehnika..." bla bla bla...
Te nu mēs redzam rezultātu visam tam sviestam
Nu ir viņam Miņina tehnika, ir viņš labāks, kā bija! Paskaties intervijas ar Dukuriem - viņi vienmēr saka, ka nepieciešama izaugsme tehniskajā risinājumā! Tad nu lūk - Maskalānam ir Miņina tehnika, bet vadošajām valstīm vēl labāka tehnika. Un trasi arī Maskalāns nebija atkodis un tam ir liela nozīme, kādā trasē brauc!
, 2011-02-28 16:36, pirms 13 gadiem
Bet pirmo gadu mūsējie beidzot startā nav vieni no pēdējiem (ir starpība, vai bobu iestumj 1,5; 3,5 stūmēji vai 2 un 4). Pārējais nāks ar laiku. Domājat - iedos Maskalānam labāku tehniku un nu tikai nāks pirmās vietas? Pie tās arī ir jāpierod. Olimpiādē būs viss labi
, 2011-02-28 17:07, pirms 13 gadiem
pingpong rakstīja: Bet pirmo gadu mūsējie beidzot startā nav vieni no pēdējiem (ir starpība, vai bobu iestumj 1,5; 3,5 stūmēji vai 2 un 4). Pārējais nāks ar laiku. Domājat - iedos Maskalānam labāku tehniku un nu tikai nāks pirmās vietas? Pie tās arī ir jāpierod. Olimpiādē būs viss labi
Cipari gan rāda, ka starts ja arī bija labāks tad tikai par kapeiku. Noteikti ne tik, lai atsvērtu sūd,,,gu braukšanu. Salīdziniet paši labākos starta laikus Kēnigzē: Maskalāns šogad 4,83; Melbārdis šogad 4,86; Miņins pagājušogad 4,87. Lūdzu. Plus vēl var ņemt vērā, ka pagājušogad nebija PČ un fiziskās formas pīķis varēja Miņinam nebūt.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.