Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas ratiņkērlinga izlase turpina sagatavošanos turnīrā Tallinā

Linda Mangale
Linda Mangale

Latvijas ratiņkērlinga izlase turpina sagatavošanos turnīrā Tallinā
Poļina Rožkova, Sergejs Djačenko
WCF/Richard Gray

Pasaules kērlinga tūres (PKT) ratiņkērlinga posms “WCT Tallinn Wheelchair International 2019” no 25. līdz 27.oktobrim norisināsies Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kurā startēs arī mūsu izlase.

Trešo reizi Tallinas kērlinga klubā pulcēsies ratiņkērlinga komandas, lai noskaidrotu “WCT Tallinn Wheelchair International” titula ieguvēju. Šogad sacensībās kopumā piedalīsies sešas komandas: no Itālijas, Lietuvas, Latvijas, Somijas, Vācijas un arī mājinieki igauņi.

Komandas izspēlēs viena apļa turnīru. Pēc iegūtajiem rezultātiem kopvērtējuma pirmā vieta un otrā vieta noskaidros turnīra titula ieguvēju, bet trešā un ceturtā vieta cīnīsies par 3.vietu turnīrā.

Latvijas ratiņkērlinga izlasei šis būs otrais ārzemju turnīrs šosezon, lai turpinātu gatavošanos pasaules ratiņkērlinga A divīzijas čempionātam, kas norisināsies nākamā gada marta sākumā. Nesenais turnīrs Šveicē viņiem noslēdzās ar izcīnītu 2.vietu, piedaloties visām pasaules čempionāta pretiniecēm, izņemot Kanādu.

Šajā turnīrā startēs mazliet vājākas komandas kā Šveicē. Latvijas un Igaunijas izlases ir vienīgās A divīzijas dalībnieces, bet pārējās šī gada beigās startēs B divīzijas pasaules čempionātā.

Latvijas komandas sastāvs: Poļina Rožkova (skips), Ojārs Briedis, Sergejs Djačenko, Agris Lasmans, trenera asistents Dzintars Bērziņš.

Online rezultāti: https://worldcurl.com/events.php?vi...

Latvijas izlases spēļu grafiks:

25.10.
14:00 – Somija
18:30 – Vācija
26.10.
10:00 – Lietuva
14:30 – Itālija
27.10.
09:00 – Igaunija

Izlases startu turnīrā atbalsta Latvijas Paralimpiskā komiteja.