Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: H.E.N.R.Y.

Vitkova kļūs par māti un noslēdz karjeru

Pazīstamā Čehijas biatloniste Veronika Vitkova paziņojusi par lēmumu noslēgt savu biatlonistes karjeru.

"Lūk, arī viss. Ir noslēdzies biatlonistes posms manā karjerā, sākas jauns - ģimene. Es ļoti novērtēju to, ka biju daļa no Čehijas biatlona. Es gribu pateikties visiem, kuri bija iesaistīti manā sportistes karjerā - ģimenei, treneriem, sportistiem, apkalpojošam personālam, komandas locekļiem, baitlona savienībai, sponsoriem, līdzjutējiem, draugiem un visiem pārējiem. Nesaukšu konkrētus uzvardus, jo to ir pārāk daudz.. Paldies!"

Vitkova piedalījusies 3 Olimpiskajās spēlēs un 9 PČ. Viņa ir divkārtēja Olimpiskā medaļniece (sudrabs jauktajā stafetē 2014.g., bronza sprintā 2018.g.) un divkārtējā pasaules čempionātu medaļniece (bronza jauktajā stafetē 2013.g. un zelts jauktajā stafetē 2015.g.). 2016.g. PČ Holmenkollenā viņa neizcīnīja nevienu medaļu, bet visās 4 individuālajās sacensībās iekļuva top 8. Viņas kontā ir 1 uzvara (2014./15.g. sezona sprints Oberhofā) un 12 pjedestāli Pasaules kausa sacensībās.
Veronika 4 reizes PK sezonu noslēgusi starp 10 labākajām biatlonistēm. Labākā sezona - 2014./15., kad ieņēma ļoti augsto 4.vietu.


, 2020-04-24 10:06, pirms 4 gadiem
Interesanti, uz ko vispār šobrīd koncentrējas sportacentra autori, ja šādas ziņas palaiž garām?!
31.gads šobrīd Vītkovai, laikam īstais vecums sievietēm beigt karjeru, ja vēlas arī ģimenes dzīvi.
, 2020-04-24 11:09, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Interesanti, uz ko vispār šobrīd koncentrējas sportacentra autori, ja šādas ziņas palaiž garām?!
31.gads šobrīd Vītkovai, laikam īstais vecums sievietēm beigt karjeru, ja vēlas arī ģimenes dzīvi.
Koncentrējas uz bezjēdzīgu tēmu apspriešanu savā tarkšķī.
, 2020-04-24 11:17, pirms 4 gadiem
ja ziemas sezona nebūs , tad prognozēju daudzu sportistu aiziešanu no sporta!
skatos jau daudz topiku ar info par to te
, 2020-04-24 12:13, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ja ziemas sezona nebūs , tad prognozēju daudzu sportistu aiziešanu no sporta!
skatos jau daudz topiku ar info par to te
Ja man ļautu nodarboties ar futuroloģiju, tad es teiktu, ka vasarā nejaukie dzīves apstākļi mazināsies un sportisti varēs gatavoties sezonai, protams, droši vien ne tik ierastos apstākļos kā parasti (mazāk nometnes Alpos). Sezonai sākums tiks ieplānots kā pasti novembra beigas slēpošanā vai decembra sākums biatlonā. Oktobrī atkal sāksim runāt par atsevišķiem covid saslimšanas uzliesmojumiem. Ja tos izdosies veiksmīgi lokalizēt, tad turpināsim dzīvot kā pirms covid, ja lokalizēt neizdosies, tad sportu kā to mēs sapratām vēl februārī un marta sākumā, mēs redzēsim varbūt 2022.gada beigās optimistiskajā scenārijā. Pesimistiskajā scenārijā naudas profesionālajam sportam nebūs, nokāpsim pāris pakāpienus zemāk pa Maslova piramīdas pakāpieniem un nodarbosies ar sportu fizkultūriešu līmenī
, 2020-04-24 16:31, pirms 4 gadiem
Atsevišķu topiku, protams, netaisīšu, bet ir ziņa par vēl vienas biatlonistes karjeras beigām. Tā ir 31 gadu vecā slovākiete Terēzija Poļakova. Viņa ir piedalījusies 2 OS un 5 PČ, bet ar augstiem rezultātiem nespēja izcelies, augstākā ir 37.vieta. Karjeras rekords PK ir 27.vieta 2014./15.g. sezonā.
, 2020-04-24 17:35, pirms 4 gadiem
Zviedru biatlonists Torsteins Stenersens 31 gadu vecumā arī paziņojis par karjeras beigām. Viņš piedalījies 2 PČ. Augstākā vieta individuāli ir 37. PK karjeras rekors ir 7.vieta 2015./16. g. sezonā 20 km klasikā Rūpoldingā. Tā ir vienīgā reize, kad viņš iekļuvis top 10. Aizvadītajā sezonā PK viņa rēķinā tikai 1 punkts.
Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.