Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Linda Mangale

Noskaidroti PČ Latvijas kvalifikācijas turnīra jauktajiem pāriem finālisti

Pēc otrās dienas pasaules čempionāta Latvijas kvalifikācijas turnīrā jauktajiem pāriem jau ir zināmi šo sacensību finālisti, kas ir SK OB – D.Regžas/A.Regžas un VKK – S.Blumbergas/R.Gulbja komandas.

Visas komandas pēc otrās dienas izspēlējušas četras spēles no sešām, kas paredzētas sacensību pamatturnīrā. Bez zaudējumiem ir vienīgi SK OB – D.Regžas/A.Regžas komanda, kura nodrošinājusi sev vietu fināla kārtā. Tā par arī tajā iekļuvusi VKK – S.Blumbergas/R.Gulbja komanda, kura pamatturnīrā izcīnījusi trīs uzvaras, bet zaudējusi vienu spēli.

Pārējās divas kvalifikācijas turnīra dalībnieces jau pirms pēdējām divām spēlēm pazaudējušas savu iespēju iekļūt fināla kārtā, jo KKR – S.Jeskes/R.Jeskes komanda līdz šim uzvarējusi tikai vienā spēlē, bet pārējās zaudētas. Savukārt KKR – I.Lindes/A.Veidemaņa komandai šis turnīrs izvērtās neveiksmīgs, piedzīvojot zaudējumus visās četrās spēlēs.

Līdz ar to rīt, 24.februārī plkst. 10:00 SK OB – D.Regžas/A.Regžas un VKK – S.Blumbergas/R.Gulbja komanda tiksies savstarpējā mačā, lai noskaidrotu finālspēļu kārtas pirmās spēles pēdējā akmens tiesības pirmajā endā. Savukārt pārējiem turnīra dalībniekiem atlikušās spēles vairs neko neizteiks. Finālspēles norisināsies svētdien, 25.februārī no plkst. 09:00.

Šis atlases turnīrs noteiks kura Latvijas jaukto pāru kērlinga komanda dosies uz pasaules čempionātu, kas šogad norisināsies no 21. līdz 28.aprīlim Zviedrijas pilsētā Esterzundā.

Seko līdzi tiešraidēm no Kērlinga halles: Sacensības Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā...
Spēļu rezultāti: Curling.Lv

Visas pasaules čempionāta Latvijas kvalifikācijas spēles jauktajiem pāriem norisināsies Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Ieeja bez maksas.

Kērlinga klubu atšifrējums:

KKR – Kērlinga klubs Rīga
SK OB – Sporta klubs „OB”
VKK – Ventspils kērlinga klubs


Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.