Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Bendija izlase sagrauj Ķīnu, zaudē Japānai un netiks PČ B divīzijas pusfinālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Bendija izlase sagrauj Ķīnu, zaudē Japānai un netiks PČ B divīzijas pusfinālā
Epizode no Latvijas bendija izlases spēles ar Lielbritāniju. Foto: Hans Lofgren

Latvijas bendija izlase otrdien sagrāva Ķīnu, bet zaudēja Japānas izlasei un jau tagad ir zināms, ka tā netiks Zviedrijā notiekošā pasaules čempionāta B divīzijas turnīra pusfinālā.

Dienas pirmajā mačā Latvija ar 14:0 (6:0) uzvarēja Ķīnu. Šajā spēlē piecus vārtus iemeta Lauris Ziemiņš, "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli pievienoja Romāns Glazkovs, divi vārti bija Dināram Daugelam, bet vārtu guvums un trīs rezultatīvas piespēles - Viesturam Cimermanim. Tāpat ar vārtu guvumu un divām piespēlēm atzīmējās Dāvids Dāvis Orlovs un Dmitrijs Šancovojs, reizi precīzi meta arī Reinis Zariņš, bet divas rezultatīvas piespēles savāca Ēriks Aļaškevičs.

Savukārt pāris stundas vēlāk Latvija mazrezultatīvā cīņā ar 0:1 (0:1) piekāpās Japānai, vienīgos vārtus zaudējot 18. minūtē.

Pēdējā grupas mačā Latvija ceturtdien spēkosies ar Somāliju, tomēr jau tagad zināms, ka tā vairs nevar tikt priekšā Lielbritānijai, kurai zaudēja pirmajā dienā, un Japānai, līdz ar to Latvijas bendija spēlētāji paliks bez pasaules čempionāta B divīzijas pusfināla.