Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Skaties izšķirošās kērlinga spēles no "German Masters" turnīra

Linda Mangale
Linda Mangale

Skaties izšķirošās kērlinga spēles no "German Masters" turnīra
Komanda S.Walstad

Sportacentrs.com sadarbībā ar CCT piedāvā sekot līdz German Masters kērlinga turnīra spēlēm šajā nedēļas nogalē. Augstas klases kērlinga turnīrs norisinās Hamburgā, Vācijā no 19.janvāra – 22.janvārim.

Šodien, 22.janvārī , varēs noskatīties pusfināla un fināla spēles tiešraidē ar komentāriem angļu valodā. Spēles pēc Latvijas laika sāksies plkst. 10:00(pusfināls) un 14:00(fināls).

Pusfināla spēlē tiešraidē 10:00 tiksies R.Liu komanda no Ķīnas ar S.Walstad komandu no Norvēģijas. R.Liu atzīstama kā viena no spēcīgākajām, ja ne pati spēcīgākā komanda Āzijas reģionā. Kur Āzijas-Klusā okeāna reģiona čempionātā izcīnīti seši čempionu tituli un tikai pagājušā gada novembrī finālā nācās piekāpties Japānas izlasei. Pasaules rangā abas pusfināla komandas neatrodas Top 20 komandu vidū, bet jāatzīmē, ka CCT turnīros iegūtie panākumi S.Walstad komandai uz šo brīdi liek ieņemt 4.vietu CCT rangā, savukārt R.Liu komanda ir tikai 24.vietā. Līdz šai spēlei S.Walstad komanda izcīnījusi uzvaras visās piecās spēlēs, bet R.Liu komandai bija nepieciešamas sešas spēles, lai tiktu līdz pusfinālam, kur četras no tām uzvarētas, bet divas zaudētas. Otrā pusfināla spēlē sacentīsies K.Smith komanda no Skotijas ar A.Timofeev komandu no Krievijas.

Finālspēlē plkst. 14:00 tiksies S.Walstad komanda no Norvēģijas ar otra pusfināla uzvarētāju K.Smith komandu no Skotijas. Abas komandas šajā turnīrā jau ir tikušās, kur pārāka ar 5:4 bija S.Walstad komanda, kas nav zaudējusi vēl nevienu spēli. Savukārt K.Smith komandai šis bija vienīgais zaudējums. Redzēsim vai finālā jaunā, talantīgā komanda no Skotijas spēs revanšēties un izcīnīt uzvaru pār otro labāko Norvēģijas komandu, kā arī uzvarēt visā turnīrā.

Spēļu rezultātiem var sekot līdz: Curling Champions Tour

Spēle 10:00

Spēle 14:00