Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Šodien tiešraidē no German Masters kērlinga turnīra kvalifikācijas un ceturtdaļfināla spēles

Linda Mangale
Linda Mangale

Šodien tiešraidē no German Masters kērlinga turnīra kvalifikācijas un ceturtdaļfināla spēles
Komanda T.Ulsrud
German Masters

Sportacentrs.com sadarbībā ar CCT piedāvā sekot līdz German Masters kērlinga turnīra spēlēm šajā nedēļas nogalē. Augstas klases kērlinga turnīrs norisinās Hamburgā, Vācijā no 19.janvāra – 22.janvārim.

Šodien, 21.janvārī , varēs noskatīties trīs spēles tiešraidē ar komentāriem angļu valodā. Spēles pēc Latvijas laika sāksies plkst. 15:00, 17:30 un 21:00.

Spēle 15:00 norisināsies starp T.Ulsrud komandu no Norvēģijas un P.De Cruz komandu no Šveices. Abas komandas ir vienas no spēcīgākajām gan Eiropā, gan pasaulē. Šajā sezonā, pēc izcīnītajiem punktiem turnīros, T.Ulsrud komanda pašlaik pasaules rangā atrodas 8.vietā, bet P.De Cruz komanda 11.vietā. Abas šosezon jau vienu reizi turnīros ir tikušās, kur pārāka izrādījās P.De Cruz komanda. Turklāt šī uzvara komandai no Šveices atnesa Baden Masters čempiona titulu. Līdz šai spēlei abas komandas katra izcīnījušas trīs pārliecinošas uzvaras. Komanda, kura uzvarēs šajā spēlē, garantē sev vietu ceturtdaļfinālā. Šīs spēles norisināsies plkst.21:00, viena no tām būs tiešraidē. Savukārt zaudētājs iegūs otru iespēju kvalificēties ceturtdaļfinālam, aizvadot spēli plkst.17:30, kur vienu no spēlēm arī būs iespējams vērot tiešraidē.

Spēle 15:00

Spēle 17:30

Spēle 21:00