Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

LČ kērlingā jauktajiem pāriem bez zaudējumiem turpina trīs komandas

Linda Mangale
Linda Mangale

Pēc aizvadītās otrās dienas Latvijas čempionātā jauktajām kērlinga komandām sāk izkristalizēties abu grupu līderi. A grupā ar perfektu bilanci otro dienu noslēdza I.Lindes/A.Veidemaņa komanda, savukārt B grupā šādas ir divas komandas – S.Jeske/R.Jeske un M.Bremane/J.Bremanis.

Šodien, 20.oktobrī A grupas līderi pēc pirmās dienas I.Linde/A.Veidemanis aizvadīja tikai vienu spēli, kurā uzvarēja un palika līdz šim vienīgā nepārspētā komanda šajā grupā. Rīt viņiem izšķirošā spēle, kas uzvaras gadījumā dod vietu pusfinālā, bet zaudējot papildrādītājs (vidējais LSD metiens) noteiks, kura komanda izcīnīs šo vietu. Šajā grupā pirmo trīs vietu sadalījums vēl neskaidrs, bet tas noteikti tiks dalīts starp I.Lindes/A.Veidemaņa, D.Regžas/A.Regžas un S.Blumbergas/R.Gulbja komandām. D.Zīles/A.Gavara komandai čempionāts ir beidzies ar vienu uzvaru un trim zaudējumiem, bet E.Bremanes/A.Bremaņa komanda vēl var patraucēt S.Blumbergas/R.Gulbja komandai izcīnīt pēc iespējas augstāku vietu grupā.

Čempionāta B grupā jau pēc otrās dienas ir zināmas tās divas komandas, kuras pretendēs uz vietu pusfinālā. Ar trijām uzvarām S.Jeskes/R.Jeskes un M.Bremanes/J.Bremaņa komandas ir grupas līderi, kuri rīt, 21.oktobrī savā starpā sacentīsies par pirmo vietu grupā un automātisku vietu pusfinālā. Savukārt šī dueļa zaudētājs dosies uz ceturtdaļfinālu, kurā, spēlējot pret A grupas 3.vietas ieguvēju, mēģinās izcīnīt vietu pusfinālā. B grupā cīņu par 3.vietu un iespēju spēlēt ceturtdaļfinālā turpina visas pārējās grupas komandas. Ja I.Bērziņas/J.Rēdliha komanda rītdienas spēli uzvar, tad viņi ir tie, kas iegūs 3.vietu grupā. Ja šī komanda zaudē, tad papildrādītājs (vidējais LSD metiens) noteiks, kura no trim komandām ierindosies B grupas 3.vietā.

Rīt, 21.oktobrī notiks pēdējās grupu turnīra spēles, pēc kurām būs skaidrs komandu vietu sadalījums grupās. Katras grupas pirmās vietas ieguvēja uzreiz nokļūst pusfinālā, kas norisināsies 22.oktobrī plkst. 10:00. Savukārt grupu otrās un trešās vietas ieguvēji cīnīsies par atlikušajām divām vietām pusfinālā. Šī cīņa notiks rīt plkst. 20:00.

Visas Latvijas kērlinga čempionāta jaukto pāru spēles norisinās Kērlinga hallē, Biķernieku ielā 121H, Rīgā. Ieeja bez maksas.

Spēles varēs skatīties tiešraidē: Sacensības Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā...
Spēļu grafiks un rezultāti: Curling.Lv

Latvijas čempionāta jaukto pāru komandas:

JKK – I.Bērziņa/J.Rēdlihs
KKR – I.Linde/A.Veidemanis
KKR – S.Jeske/R.Jeske
KKR – M.Prozoroviča/A.Krimskis
RKK – D.Zīle/A.Gavars
SK OB – D.Regža/A.Regža
TKK – M.Bremane/J.Bremanis
TKK – E.Bremane/A.Bremanis
TKK – H.Bidiņa/K.Vilks
VKK – S.Blumberga/R.Gulbis

Kērlinga klubu atšifrējums:

JKK – Jelgavas kērlinga klubs
KKR – Kērlinga klubs Rīga
RKK – Rudzīšu kērlinga klubs
SK OB – Sporta klubs „OB”
TKK – Talsu kērlinga klubs
VKK – Ventspils kērlinga klubs