Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ ar turnīru Šveicē noslēgsies kērlinga čempionu tūres sezona

Linda Mangale
Linda Mangale

Šīs sezonas labākās vīriešu un sieviešu CCT(Curling Champions Tour) ranga kērlinga komandas piedalīsies vīriešu un sieviešu kērlinga finālturnīrā Šveicē. Ar šo turnīru noslēgsies 2016./2017.gada CCT(Curling Champions Tour) rīkoto kērlinga turnīru sezona.

„Euronics European Masters” finālurnīrs no 19. – 22.aprīlim norisināsies Sanktgallenē, Šveicē. Šodien, plkst. 14:00 vīriešu konkurencē cīņu par titulu uzsāks astoņas komandas. Sestajā „Euronics European Masters” turnīrā piedalīsies pasaules vicečempioni no Zviedrijas ar N.Edinu priekšgalā un pagājušā gada turnīra uzvarētājs D.Mērdohs no Skotijas. Viņiem konkurenci sastādīs neatlaidīgā T.Ulsruda un nesen notikušā pasaules čempionāta debitanta S.Valštada komandas no Norvēģijas. Spēcīgā T.Brūstera un labu sezonu aizvadījušā K.Smita komandas no Skotijas nenoliedzami iesaistīsies cīņā par titulu, tā pat kā otra labākā komanda no Šveices ar M.Fisteru priekšgalā. Šīm Eiropas komandām savu spēku centīsies pierādīt vienīgā Ziemeļamerikas komanda H.Makormiks no ASV.
Sieviešu konkurencē „Euronics European Masters” finālturnīrā piedalīsies sešas komandas. Šis ir trešais CCT(Curling Champions Tour) rīkotais turnīrs sievietēm. Šogad tajā piedalīsies divas mājinieču komandas M.Barbecata un A.Petca, kura pārstāvēja savu valsti pasaules kērlinga čempionātā, tā pat kā šī turnīra dalībniece A.Kubeškovas komanda no Čehijas. Nopietnu cīņu šīm komandām sastādīs otra labākā komanda no Skotijas A.Fleminga un pieredzējusī A.Šopas komanda no Vācijas. K.Tompsones komanda no Kanādas ieradusies uz šo turnīru, lai pierādītu, ka pašreiz tā ir spēcīgākā kērlinga valsts pasaulē.

Euronics European Masters Men (Curling Champions Tour)

Datums: 19. - 22.aprīlis
Komandu skaits: 8
Naudas balva: 50 600 CAD
Pagājušā gada uzvarētājs: D.Mērdohs (Skotija)
Mājas lapa, rezultāti: Curling Champions Tour http://www.europeanmasters.ch/wp/

Euronics European Masters Women (Curling Champions Tour)

Datums: 19. - 22.aprīlis
Komandu skaits: 6
Naudas balva: 35 600 CAD
Pagājušā gada uzvarētājs: B.Feltčere (Šveice)
Mājas lapa, rezultāti: Curling Champions Tour http://www.europeanmasters.ch/wp/