Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Čudinovs: "Pirms otrā brauciena centos sevi uzvilkt"

Jānis Pārums

Čudinovs: "Pirms otrā brauciena centos sevi uzvilkt"
Sergejs Čudinovs
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas skeletonists Sergejs Čudinovs, kurš piektdien izcīnīja uzvaru Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā Leikplesidas trasē ASV, par 0.04 sekundēm apsteidzot latvieti Martinu Dukuru, atzina, ka pirms otrā brauciena bija satraucies, tāpēc centies sevi attiecīgi noskaņot, lai sekmīgi nostartētu.

"Balstoties uz treniņu rezultātiem, kas notiks Leikplesidā, biju sev izvirzījis mērķi tikt labāko sešiniekā," sacīja Čudinovs. "Varētu teikt, ka šī ir mana trase. Pirmkārt, ļoti gara. Otrkārt, nekur nedrīkst atslābināties. Kad pēc pirmā brauciena biju otrais, tikai sešas simtdaļas zaudējot latvietim Martinam Dukuram, sapratu, ka tik tuvu uzvarai nekad neesmu bijis. Es ne tikai nekad nebiju uzvarējis Pasaules kausa posmā, bet pat nebiju kāpis uz pjedestāla. Līdz šim labākais rezultāts bija sestā vieta Kalgari. Pirms otrā brauciena, protams, uztraucos, taču centos sevi saniknot, uzvilkt. Priecājos, ka tas izdevās."

"Otrajā braucienā man bija labākais laiks, kas ļāva summā apsteigt Martinu. Diemžēl mans tautietis Aleksandrs Tretjakovs ierindojās tikai 13. vietā, lai gan parasti man ļoti reti izdodas viņu uzvarēt. Nevarētu teikt, ka Tretjakovs man ir principiāls pretinieks. Ja Saša uzvarētu, bet es būtu teiksim trešais, priecātos pat vairāk nekā tagad. Kā teiktu psihologi – es esmu komandas spēlētājs," piebilda Čudinovs.

Izmantotie resursi:
allsport.ru

     [+] [-]

, 2010-12-18 11:48, pirms 13 gadiem
ko var liet....Ja Saša uzvarētu, bet es būtu teiksim trešais, priecātos pat vairāk nekā tagad....

  +3 [+] [-]

, 2010-12-18 13:16, pirms 13 gadiem
Perversais