Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Rastorgujeva atbalstītāju pulkam pievienojas kompānija "Roug"

Toms Markss
Toms Markss

Rastorgujeva atbalstītāju pulkam pievienojas kompānija  "Roug"
Andrejs Rastorgujevs
Foto: NTB Scanpix

Tuvojoties četrgades nozīmīgākajai sezonai, Latvijas vadošā biatlonista Andreja Rastorgujeva atbalstītāju pulkam pievienojusies pazīstamā biroju, veikalu un viesnīcu aprīkojuma kompānija "Roug". Jauno sezonu alūksnietis sāks 23. novembrī Norvēģijā, startējot IBU kausa izcīņas posmā.

Šīs sezonas galvenais mērķis Latvijas vadošajam biatlonistam Andrejam Rastorgujevam ir Pjončanas Olimpiskās spēlēs, kas norisināsies februāra mēnesī. Līdz tam alūksnietis, kurš pagājušās sezonas izskaņā pirmo reizi kāpa uz goda pjedestāla Pasaules kausa izcīņas posmā, startēs IBU kausa un Pasaules kausa posmos. Vēl pirms nozīmīgās sezonas sākuma Andreja Rastorgujeva atbalstītāju pulkam pievienojies jauns labvēlis – kompānija "Roug".

Andreja Rastorgujeva komentārs: "Esmu priecīgs, ka mans atbalstītāju pulks šogad ir krietni audzis un esmu priecīgs šajā pulkā redzēt uzņēmumu "Roug", kura vadība ir apliecinājusi vēlmi atbalstīt sportu un tātad iestāties par aktīvu dzīvesveidu kopumā. Katram atbalstītājam šajā sezonā ir būtiska nozīme, lai sagatavošanās plāns uz Olimpisko sezonu tiktu pilnībā izpildīts, tāpēc saku paldies "Roug"par pievienošanos manai komandai!"

SIA “Roug” vadītājs Uldis Ūsītis: "Mūsu kompānija ar prieku un lepnumu vēlas atbalstīt Andreju un viņa komandu jaunās sezonas mērķu sasniegšanai. Ticam, ka mazumiņš palīdzēs tikt pie lielām lietām. SIA "Roug" iestājas par aktīvu dzīvesveidu un personībām, kas spēj iedvesmot jaunatni pievērsties sportam. Uzņēmuma darbinieki ar lielu patriotismu seko līdzi katram Andreja startam un turēs īkšķus par viņu arī šajā gadā!"

SIA “Roug” ir kompānija, kas kopš 2010. gada nodarbojas ar veikalu, biroju un viesnīcu aprīkojuma piegādi. Galvenie tirgi atrodas Zviedrijā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā un Baltijas valstis. Kompānija piegādā veikalu mēbeles tādiem pasaulē labi zināmiem zīmoliem kā: "Levi Strauss & Co.", "G-star RAW", "H&M", "Tommy Hilfiger", "Skagen Denmark", "Samsung", "Baldessarini" un "Burberry". Latvijā sadarbība tiek veidota ar veikaliem "Monton", "Mosaic", "Ivo Nikkolo", "Bastion", "Baltman", "Stenders". Klientu vidū ir "Arēna Riga", lidosta "Rīga" un kompānija "4finance".

Izmantotie resursi:
SIA Roug