Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Pēc jauna izspēles formāta tiks noskaidrotas pasaules čempiones sieviešu kērlinga komandām

Linda Mangale
Linda Mangale

Pēc jauna izspēles formāta tiks noskaidrotas pasaules čempiones sieviešu kērlinga komandām
Anna Haselborga (Zviedrija)
2018.gada olimpiskā čempione
Foto: WCF / Richard Gray

Kanādas pilsētā Norsbejā sieviešu kērlinga komandas 17.martā uzsāks cīņu par pasaules čempiona titulu. Pirmo reizi vēsturē sacenšoties 13 komandām, pasaules čempiones tiks noskaidrotas 25.martā.

Kanādas provincē Ontārio tikai otro reizi tiek rīkots pasaules sieviešu kērlinga čempionāts. Pirmo reizi šajā provincē tas norisinājās 1996.gadā Hamiltonā, kurā uzvarēja mājinieces. Savukārt pēdējo reizi, kad Kanādas sieviešu izlase uzvarēja savās mājās bija 10 gadus atpakaļ – 2008.gadā, kad triumfēja šo sacensību dalībnieces Dženiferas Džounsas vadītā komanda.

Pasaules čempionāta izlases: ASV, Čehija, Dānija, Itālija, Japāna, Kanāda, Koreja, Krievija, Ķīna, Skotija, Šveice, Vācija, Zviedrija.

Pagājušajā gadā Ķīnā, Pekinā, uzvarot visās čempionāta spēlēs, triumfēja Kanādas – Reičelas Homanas vadītā komanda, bet šogad redzēsim jau citas uzvarētājas. Kanādu šajā čempionātā pārstāvēs titulētā Dženifera Džounsa ar nu jau citu komandu, kura 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta medaļas. Turklāt čempionātā arī startēs neseno Phjončhanas olimpisko spēļu čempiones no Zviedrijas ar Annu Haselborgu priekšgalā, kā arī sudraba medaļu ieguvējas Enžungas Kimas komanda no Korejas.

Starp titulētajām olimpisko spēļu medaļu ieguvējām Kanādā atgriezīsies Bīnijas Feltčeres komanda, kura 2014. (Sentdžonsa) un 2016.gadā (Sviftkarenta) šeit pat Kanādā izcīnīja divus pasaules čempiona titulus. Vai viņām tas izdosies trešo reizi? Ir visas iespējas, jo no 13 dalībniecēm piecas komandas (ASV, Japāna, Ķīna, Krievija, Skotija) pirmo reizi pārstāvēs savu valsti pasaules čempionātā, bet Dānijas izlase, kuru vadīs Andželīna Jensena, čempionātā startēs pēc astoņu gadu pārtraukuma.

Nevar nepieminēt Itālijas izlasi, kura pārsteidza ar savu sniegumu 2017.gada Eiropas čempionātā, kad Diānas Gaspari skipotā komanda izcīnīja bronzas medaļas. Viņas noteikti būs neērtas pretinieces tām, kuras nesen kā aizvadījušas saspringto olimpisko turnīru, kā arī tām komandām, kuras debitēs čempionātā un protams sīvākajām Eiropas konkurentēm no Čehijas (skips – Anna Kubeškova) un Vācijas (skips – Daniela Jenča).

Pirmo reizi pasaules kērlinga čempionāta vēsturē piedalīsies 13 komandas, līdz ar to mainot šo sacensību izspēles kārtību. Visas komandas kā ierasts izspēlēs apļa turnīra kārtu, pa vienai reizei katra ar katru, kas noslēgsies 23.martā.

Atšķirībā no iepriekšējā formāta, kad izšķirošajā kārtā iekļuva četras komandas, šogad sešas labākās pēc pamatturnīra cīnīsies par zelta medaļām. Ja pēc apļa turnīra kārtas divas labākās komandas jau būs nodrošinājušas sev vietu pusfinālā, tad 3. – 6.vietas ieguvējas savā starpā sacentīsies par atlikušajām divām vietām, 3. spēlēs pret 6.vietu, bet 4. pret 5.vietu. Galvenā cīņa par titulu norisināsies 25.martā plkst. 21:00 pēc Latvijas laika.

Visi spēļu rezultāti pieejami: Ford World Women's Curling Championship 2018
Spēļu tiešraides meklē Pasaules kērlinga federācijas YouTube kanālā: https://www.youtube.com/user/WorldC...

     [+] [-]

, 2018-03-15 11:35, pirms 6 gadiem
Мужики, развести любую женщину на интим не прилагая при этом никаких усилий реально, я узнал из этой статьи ФортеЛАв Не важен возраст и как ты выглядишь! Я несколько раз пользовался - безотказный эффект!x