Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: pleesonja

Bobslejs un skeletons paplašina robežas (Bimbi, nelasi)

Lietuvas Nacionālā Olimpiskā komiteja savā sastāvā ir uzņēmusi Lietuvas kamaniņu un Lietuvas bobsleja un skeletona federāciju.

Tālākie mērķi ir veidot atlasi jaunajiem sportistiem, treniņi notiks Siguldā, kur ar know-how un tehniku palīdzēs krietni pieredzējušākie ziemļu brāļi - latvieši.

Avots: Gal norite į olimpiadą? Skelbiama trijų naujų...

Jūsu domas? Bez spļaudīšanās, lūdzu!


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-12 10:45, pirms 10 gadiem
Ja nāk nauda trasei un mūsu treneriem, tad laipni lūdzam!
, 2014-08-12 11:00, pirms 10 gadiem
Jāpopularizē šie sporta veidi arī Dienvideiropā - solis pareizajā virzienā.
, 2014-08-12 11:13, pirms 10 gadiem
Lai attīsta, kas tur ko domāt? Viņiem skeletons, Siguldai nauda, visiem labi.
, 2014-08-12 11:21, pirms 10 gadiem
chankers rakstīja: Ja nāk nauda trasei un mūsu treneriem, tad laipni lūdzam!
Ja nemaldos, tad vienā no TV pārraidēm jau minēja, ka treneris varētu būt viens no nesen karjeru beigušajiem Latvijas bobslejistiem. Kautkādi grandiozi plāni jau bijuši pirms tam, tikai nav sanācis dabūt €, pareizāk sakot, litus.
Kas attiecas uz sportisko pusi, ja tagad sāks, tad varbūt uz 2018. gada OS dabūs kādu wild-card, tālāk jau - kā paši strādās. Bobslejā nav jābūt no 4-5 gadu vecuma uz ledus kā daiļslidošanā vai hokejā, vieglatlēti un smagatlēti leišiem pietiek. Renes sports (jo īpaši skeletons) tādā ziņā jau ir pateicīgs, rekur, britu sportiste, kas uzvarēja Soču OS četrus gadus atpakaļ izdomāja, ka grib kļūt par Olimpisko čempioni skeletonā un arī kļuva, protams kādam pamatam jābūt, bet tas Olimps nav tik tāls kā citos sporta veidos un leiši to saprot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Salvatorre
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-12 12:13, pirms 10 gadiem
Robijs Huds rakstīja: skeletons nav sports

es arī bērnībā braucu ar ragavām no kalna ar galvu pa priekšu, bet tāpēc nedēvēju sevi par sportistu
Peec taadas logjikas, ja es beerniibaa pa kapu kalninju braucu ar igaunju distanceneem lejaa, tad tas noziimee, ka kalnu sleeposhana arii nav nekaads sports?
, 2014-08-13 11:39, pirms 10 gadiem
Sen jau vajadzēja uz šo iedvesmot ne tikai lietuviešus, bet arī igauņus un somus! Kurš tad aizstās krievu naudas maku Siguldas trases uzturēšanā, kad krieviem beidzot ir pašiem laba trase Sočos?!
Tiešām, jāaģitē arī igauņi, somi, un varbūt vēl kādi... jo ar leišu un pašu naudu var nepietikt, trases uzturēšana ir dārga, bet vēl vajag arī rekonstrukciju!
Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.