Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Siguldas gada balvā uzvar Dukurs, Gasūna pārspēj Priedulēnu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Siguldas gada balvā uzvar Dukurs, Gasūna pārspēj Priedulēnu
Martins Dukurs saņem balvu
Foto: G.Zīverte, sigulda.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē koncertzālē "Baltais Flīģelis" risinājās svinīgā ceremonija "Siguldas novada Gada balva sportā 2017", kur 17 nominācijās tika godināti novada labākie sportisti, komandas, treneri un atbalstītāji. Gada sportista balvu ieguva skeletona leģenda Martins Dukurs, bet par labāko sportisti tika pasludināta kalnu slēpotāja Lelde Gasūna.

Uz gada sportista balvu pretendēja bobsleja stūmējs Jānis Strenga un divi skeletonisti - Martins Dukurs un Tomass Dukurs. Par labāko tika atzīts Martins Dukurs, kurš aizvadītajā gadā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā un astoto reizi pēc kārtas triumfēja Pasaules kausa kopvērtējumā.

Uz gada sportistes balvu kandidēja kalnu slēpotāja Lelde Gasūna (39. vieta pasaules čempionātā), kamaniņu braucēja Ulla Zirne (11. vieta Eiropas čempionātā) un skeletoniste Lelde Priedulēna (septītā vieta pasaules čempionātā). Sīvā konkurencē par labāko tika izvēlēta Lelde Gasūna.

Šeit izvērtēja pērnā gada rezultātus. Phjončhanas olimpiskajās spēlēs gūtie panākumi netika ņemti vērā.

Siguldas novada Kultūras centrā tika sumināti labākie sportisti, sporta skolotāji, treneri un citi sporta jomas darbinieki un organizācijas. Apbalvojumi tika pasniegti augsto sasniegumu sportā, bērnu un jauniešu sportā, kā arī tautas sporta kategorijās.

Siguldas novada sporta laureāti pēdējos gados

GadsSportistsSportiste
2017Martins DukursLelde Gasūna
2016Martins DukursLelde Priedulēna
2015Martins DukursUlla Zirne
2014Martins DukursLelde Gasūna

Izmantotie resursi:
sigulda.lv

     [+] [-]

, 2018-03-12 18:19, pirms 6 gadiem
Visu cieņu, bet kādi ir Leldes Gasūnas panākumi 2017 gadā?

     [+] [-]

, 2018-03-12 18:27, pirms 6 gadiem
39. vieta pasaules čempionātā
Siguldas gada balvā uzvar Dukurs, Gasūna...

     [+] [-]

, 2018-03-12 20:31, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Visu cieņu, bet kādi ir Leldes Gasūnas panākumi 2017 gadā?
Ja nemaldos pasaules kausā arī iebrauca top 30 kas kalnu slēpošanā priekš lv ir gandrīz kosmoss. Sigulda jau arī ir Latvijas kalnu slēpošanas meka. Un ja sīvā cīņā tik uzvarēja, neko pārsteidzošu tur neredzu. Interesanti gan kas balsoja?

     [+] [-]

, 2018-03-13 01:19, pirms 6 gadiem
Есть только один способ реальной экономии на электрике! Узнал об этом лайфхаке в статье опытного инженера-электрика ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! и пользуюсь уже пол года, счет на 50% меньше! Это легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!