Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgā notiks Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls
Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls
Publicitātes foto

Svētdien, 23.februārī, Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Uzvaras bulvārī 15, visas dienas garumā norisināsies Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls, kura laikā ikviens ir aicināts piedalīties dažādās ziemas aktivitātēs svaigā gaisā. Ieeja un dalība pasākumā ir bez maksas, informē pasākuma organizatori.

Festivāla raibā programma piedāvā izklaides visas dienas garumā. Jau sākot no plkst. 11.00 būs iespēja pamēģināt fotoorientēšanos, veidot ziemas pastkartes, piedalīties ģimenes slēpojumā. Dienas gaitā būs iespēja vērot daiļslidošanas paraugdemonstrējumus, sacensties kamaniņu sprintā un izbraukt ar haskiju pajūgu. Tāpat ikviens interesents varēs piedalīties nūjošanas nodarbībās un brīvdabas vingrošanā, iemēģināt roku kērlinga spēlē, vērot ledus skulptūru veidošanu un daudz ko vēl.

Līdztekus sportiskām aktivitātēm, pasākuma laikā uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērni un dažādas folkloras kopas. Visu dienu apmeklētājiem būs iespēja vērot amatniekus darbībā, kā arī iegādāties viņu darinājumus.

Ziemas sportisko aktivitāšu festivālā aicināts piedalīties jebkura vecuma iedzīvotājs, jo plašajā aktivitāšu klāstā katrs sev varēs atrast interesējošu nodarbi. Festivāla organizatori aicina ierasties ikvienu, līdzi ņemot ģimenes locekļus, vecvecākus, kaimiņus un draugus. Īpaši gaidītas ir ģimenes ar bērniem.

„Jau tagad visi esam Olimpisko spēļu sajūtās. Ceram, ka mūsu sportisti iepriecinās mūs ar daudzām medaļām, un šis ziemas festivāls būs kā svētki, ko varēsim svinēt gan sev, gan mūs sportistiem par godu! Ceram, ka šī ziemas festivāla rīkošana saglabāsies kā tradīcija, ko varēsim turpināt arī nākamgad,” raksturojot sporta festivālu, uzsver pasākuma organizatori.

Pasākuma programma un sīkāka informācija pieejama interneta vietnē ziemasfestivals.lv.

Festivāla mērķis ir nodrošināt visu vecumu iedzīvotajiem bezmaksas pasākumu, kas sekmētu viņu fiziskās aktivitātes, radošās izpausmes, veicinātu ģimenes kopīguma stiprināšanu un līdzdarbošanos vienotā komandā.

Ziemas sportisko aktivitāšu festivālu piedāvā Rīgas pašvaldība un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Informāciju sagatavoja projekta koordinatore Marta Zumberga.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv