Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Tande uzvar Pasaules kausa posma sacensībās tramplīnlēkšanā

Tande uzvar Pasaules kausa posma sacensībās tramplīnlēkšanā
Daniels Andre Tande
Foto: imago/Eibner Europa

LETA. Norvēģijas sportists Daniels Andre Tande svētdien uzvarēja savās mājās notikušajās Pasaules kausa posma sacensībās no lielā tramplīna.

Tande veica 128,0 un 132,0 metrus tālus lēcienus, kas viņam deva 258,1 punktu. Tikmēr otrais ar 256,7 punktiem par 129,5 un 124,5 metrus tāliem lēcieniem bija austrietis Stefans Krafts, bet trešo vietu ieņēma viņa tautietis Mihaels Haibeks, kurš tika pie 255,6 punktiem.

Tande uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa otro dienu pēc kārtas, jo sestdien uzvarēja komandu sacensībās, kur Norvēģija aiz sevis atstāja Poliju un Austriju.

Kopvērtējumā līderis ar 1003 punktiem joprojām ir polis Kamils Stohs, kurš svētdien bija sestais, bet ar 868 punktiem seko vācietis Rihards Freitags, kurš svētdien palika astotajā pozīcijā. Tikmēr uz trešo vietu pakāpies Tande, kurš ticis pie 823 punktiem.

Līdz Pasaules kausa sezonas beigām tramplīnlēkšanā vēl atlikušas piecas sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-03-12 01:32, pirms 6 gadiem
Vēl jau arī varēja pieminēt, ka šie posmi notiek "Raw Air" turnīra ietvaros, kurā arī ir atsevišķa ieskaite.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.