Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas ratiņkērlinga izlase startēs turnīrā Šveicē

Linda Mangale
Linda Mangale

Latvijas ratiņkērlinga izlase startēs turnīrā Šveicē
Sergejs Djačenko, Poļina Rožkova
Latvijas ratiņkērlinga izlases spēlētāji

Šajā nedēļas nogalē Latvijas ratiņkērlinga izlase uzsāks pirmo šīs sezonas sagatavošanās turnīru ārzemēs. “Wheelchair Curling Tournament Wetzikon 2019” norisināsies no 11. līdz 13.oktobrim Vetcikonā, Šveicē, piedaloties 20 komandām.

“Wheelchair Curling Tournament Wetzikon 2019” šogad tiks izspēlēts 12 reizi un tas ir iekļauts arī Pasaules kērlinga tūres (PKT) ratiņkērlinga sacensību kalendārā. Dalībnieku vidū kērlingisti no Igaunijas, Slovākijas, Skotijas, Korejas, Krievijas, Šveices, Vācijas, Norvēģijas, Itālijas, Ķīnas, Zviedrijas, ASV un Latvijas, kur vairums no komandām ir nacionālās izlases.

Sacensības komandas iesāks divās grupās pa 10, tajās aizvadot četras spēles. Pirmās spēles pretiniekus izlozēja turnīra organizatori, bet pārējo spēļu pretinieki būs zināmi atkarībā no iepriekšējās spēles rezultāta.

Pēc četrām grupas spēlēm visas komandas tiks sarindotas no 1. līdz 20.vietai. Piektajā spēļu kārtā savstarpējās spēles aizvadīs komandas no 1. līdz 10. un no 11. līdz 20.vietai. Pēdējo spēļu kārtu izspēlēs tikai 10 labākās komandas, lai noskaidrotu “Wheelchair Curling Tournament Wetzikon 2019” turnīra titula ieguvēju.

Latvijas komandas sastāvs: Poļina Rožkova (skips), Ojārs Briedis, Sergejs Djačenko, Agris Lasmans, treneris Arnis Veidemanis.

Spēļu grafiks: https://curling-wetzikon.ch/event/1...
Online rezultāti: https://curling-wetzikon.ch/scoreta...
Tiešraide: https://www.dailymotion.com/video/x...

Latvijas izlases spēļu grafiks (pēc Latvijas laika):

11.10.
13:00 – O.I.Džosefs (Šveice)
19:00 – 2. grupas spēļu kārta
12.10.
12:00 – 3. grupas spēļu kārta
18:00 – 4. grupas spēļu kārta

Izlases startu turnīrā atbalsta Latvijas Paralimpiskā komiteja.