Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Olimpisko spēļu laikā izveidos protestētāju zonas

Olimpisko spēļu laikā izveidos protestētāju zonas
Foto: GETTY IMAGES

Kļuvis zināms, ka Kanādā, 2010.gada ziemas olimpisko spēļu laikā, tiks izveidotas speciālas zonas, kuras būs domātas visiem protestētājiem.

Kā zināms, tad gandrīz katrā lielā sporta pasākumā ir līdzjutēji, kuri ar kaut ko ir neapmierināti un, kuri pret kaut ko protestē. Olimpisko spēļu organizētāji atzinuši, ka tagad tiks izveidotas speciālas zonas, kuras būs domātas visiem tiem, kuri gribēs protestēt. Par to paziņoja Bads Mersers, kurš Vankūverā atbild par drošības pasākumiem. Taču viņš arī atzina, ka šīs nebūs vienīgas zonas, kurās varēs protestēt. ''Šīs protestu vietas varēs izmantot tad, ja būs tāda vēlme. Ja protesti notiks normas robežās, tad tie varēs notikt arī citur.''

Tiek ziņots, ka Olimpisko sēļu laikā rūpēsies par tiem cilvēkiem, kuriem nav savas pastāvīgās dzīves vietas. Daži no šiem cilvēkiem tiks pārvesti uz drošākām vietām. ''Tagad daži bezpajumtnieki mitinās netālu no olimpisko spēļu norises vietas. Mēs viņiem palīdzēsim pārcelties uz drošākām vietām. Tāpat tiek ziņots, ka spēļu laikā darbosies 900 novērošanas kameru, kā arī olimpiskajā ciematā un tā apkārtnē par drošību rūpēsies ap 4500 Kanādas karavīru.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru


, 2009-07-09 09:55, pirms 15 gadiem
Obligaati vajag speciaalu laukumu striikeriem un halli ar skanju izoleejoshaam sienaam prieksh visiem, kam alpu zvani, tarkshkji un tauriites
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.