Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Mūsu lidojošajiem slēpotājiem vairākas godalgas Rotenburgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Mūsu lidojošajiem slēpotājiem vairākas godalgas Rotenburgā
SK "Ogres stils" treneri Modris Krūze un Margarita Sokolova ar saviem audzēkņiem pie Rotenburgas tramplīna.
Foto: Manuela Steinki

6. maijā Vācijas pilsētā Rotenburgā norisinājās gadskārtējās un reizē jau piecdesmitās sacensības lēkšanā ar slēpēm no tramplīna ar mākslīgo segumu. Vairākas godalgotas vietas tajās izcīnīja Ogres jaunie tramplīnlēcēji.

Kā goda viesis sacensībās apmeklēja vietējā sporta kluba audzēknis, Vācijas izlases dalībnieks, Olimpisko spēļu medaļnieks un pasaules čempions starp junioriem Andreass Vanks. Latvijas jaunajiem sportistiem bija lieliska iespēja iepazīties un nofotografēties ar titulēto lidojošo slēpotāju.

Sacensībās Latvijas sportisti izcīnīja vairākas godalgas. Lecot no K34 jaudas tramplīna, 11 - 16 gadus vecu meiteņu grupā dubultuzvara ogrēnietēm: pirmo vietu ar 32.5 un 33.0 m tāliem lēcieniem ieguva Alise Krasiļščikova, bet godpilnajā otrajā vietā Kamila Aleksa Krustiņa, kura aizlidoja 30.5 un 32,5 m tālu. No šī paša tramplīna leca arī 13 - 14 gadus veci puiši, viņu konkurencē sesto vietu ieņēma mūsu Sandis Kauliņš.

No tramplīna ar jaudu K15 vecākajā grupā lieliski startēja ogrēniete Krista Alise Lamstere, kura ar 17.0 m tālu lēcienu pārspēja ne tikai visas konkurentes, bet pat par sevi vecākus zēnus. Viņa uzstādīja tās dienas rekordu. Uz šī paša tramplīna 8 - 10 gadus vecu meiteņu sacensībās Aelitai Krasiļčikovai 3. vieta, bet Demija Luīze Ansone ierindojās 10. pozīcijā. Šajā vecuma grupā kopumā startēja 12 tramplīnlēcējas.

Ogres tramplīnlēcēji saka lielu paldies savam atbalstītājam un lieldraugam SIA "Miandum" par transporta nodrošināšanu!

Informāciju sagatavoja Margarita Sokolova,
SK "Ogres stils" trenere