Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krievijas funkcionāri neizpratnē par aicinājumu nepielaist 2018. gada olimpiādei

Krievijas funkcionāri neizpratnē par aicinājumu nepielaist 2018. gada olimpiādei
Vitālijs Mutko
Foto: Jevgeņijs Bijatovs, rsport.ru

Krievijas vicepremjers Vitālijs Mutko un bobsleja federācijas prezidents Aleksandrs Zubkovs pauž neizpratni par aicinājumu nepielaist krievu sportistus 2018. gada ziemas olimpiskajām spēlēm.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lielbritānijas Antidopinga aģentūras vadītājs Deivids Kenvortijs aicināja nepieļaut Krievijas sportistu dalību 2018. gada spēlēs.

Krievijas vicepremjers Vitālijs Mutko: "Vispār tas mani pārsteidz. Lielbritānijas Antidopinga aģentūrai mēs maksājam kolosālu naudu [par sadarbību dopinga kontroles sfērā]. Viņi jau gadu mūs kontrolē, joprojām neesam redzējuši nekādu speciālu programmu. Tas mani vienkārši pārsteidz. Ja viņi mums netic, tad kāpēc viņiem vispār būtu mūs jākontrolē? Ja vadāmies no tiesiskuma un taisnīguma, nav nekādu šaubu [par Krievijas sportistu dalību 2018. olimpiādē]."

Starptautiskā bobsleja un skeletona federācija (IBSF) svētdien atcēla lēmumu par četru Krievijas skeletonistu, tostarp Soču olimpiskā čempiona Aleksandra Tretjakova, atstādināšanu uz izmeklēšanas laiku.

Krievijas Bobsleja federācijas prezidents Aleksandrs Zubkovs: "Galvenais, ka esam pielaisti Eiropas čempionātam un varēsim startēt pilnā sastāvā. Mūsu komandai tas ir ļoti spēcīgs papildinājums. Sportisti ļoti gaidīja šo pozitīvo lēmumu un ir gatavi sacensībām. Man nav saprotams, kāpēc Lielbritānijas Antidopinga aģentūra tā rīkojas [aicina nepielaist Krievijas sportistus 2018. gada olimpiādei]. Ja būtu kādi pierādījumi, tad varētu runāt. Šī britu aģentūra mūs apkalpoja arī Soču spēlēs, un visas dopinga proves bija negatīvas."

Kā jau ziņots, 2016. gada 18. jūlijā Pasaules antidopinga aģentūras (WADA) neatkarīgās komisijas vadītājs Ričards Maklarens publiskoja izmeklēšanas rezultātus par Krievijas dopinga programmu 2014. gada Soču olimpiādē - valsts esot apzināti piedalījusies un kontrolējusi dopinga lietošanas piesegšanu. Tika lēsts, ka ziņojuma otrajā daļā jau būs konkrētāka informācija. Īsi pirms ziņojuma otrās daļas atklāšanas Starptautiskā olimpiskā komiteja (SOK) pagarināja sankcijas pret Krieviju. 9. decembrī publiskotais otrais ziņojums apstiprināja pirmajā ziņojumā izdarītos secinājumus par valsts atbalstīto dopinga sistēmu Krievijā. Tostarp tika norādīts, ka Soču spēlēs manipulācijas ar dopinga testiem notika arī diviem sportistiem, kuri izcīnīja četras zelta medaļas. Pierādījumi liecina, ka 12 medaļnieku dopinga testu pudelītes tikušas nesankcionēti atvērtas. Reaģējot uz šiem notikumiem, IBSF decembrī nolēma pārcelt Krievijā ieplānoto 2017. gada pasaules čempionātu uz Vāciju.

Izmantotie resursi:
rsport.ru


, 2017-01-09 15:11, pirms 7 gadiem
Bilde gan lieliska padevusies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Leons_Dravnieks
, 2017-01-09 16:05, pirms 7 gadiem
Tiešām, šis viss brauc iekšā arvien lielākās auzās... Skaidrs, ka visur strādā pateikt ko sliktu par Krieviju, lai uzreiz saceltos liela brēka... Pafantazējot, pat ja parādītos kāds raksts piem. "Neatkarīgais eksperts kurš ir cieši saistīts ar Global Forecast pieļauj iespēju, ka neparasti aukstais laiks Rietumeiropā ir Krievijas zinātnieku jaunākais izstrādājums lai izvestu Eiropiešus no komforta zonas...
, 2017-01-09 16:24, pirms 7 gadiem
vienkāršak ir pagaidīt tos rezultātus no tā ziņojuma , kas tiks paziņoti pēc 1-2 mēnešiem ,bet tikmēr nav jēgas diskvalificēt krievu sportistus no sacensībām , par kaut kādam iešvīkātām burkām kur analīzes stāv
, 2017-01-09 16:28, pirms 7 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Protams, ka tas nav nopietni.
Normāls urlandijas trollis esi.
, 2017-01-09 16:32, pirms 7 gadiem
Waldini rakstīja: Tiešām, šis viss brauc iekšā arvien lielākās auzās... Skaidrs, ka visur
Apskaties labāk, trolli, kas ir IBSF galvenais sponsors un sapratīsi, kāpēc pagaidu diskābeli krieviem atcēla. Citos sporta veidos nav dzirdēts, ka kāds kaut ko būtu atcēlis. Domā! Krievi tagad nevainīgos tēlo ka vemt gribas.
, 2017-01-09 16:33, pirms 7 gadiem
#soču trases nojaukšana! hehe!
Dravinieks, Saxsons un pārējie jenoti pie darba!
, 2017-01-09 16:52, pirms 7 gadiem
Nu, bet protams - kā tad tā...no parašņikiem taču neviens neko nav lietojis.
, 2017-01-09 16:55, pirms 7 gadiem
"Ja būtu kādi pierādījumi, tad varētu runāt. Šī britu aģentūra mūs apkalpoja arī Soču spēlēs, un visas dopinga proves bija negatīvas."
Šitā tač ir atklāta ņirgāšanās. Paši zin, ka visus dopingotos mīzalus samainīja un tagad ierēc par to, ka visas proves esot negatīvas.
, 2017-01-09 16:59, pirms 7 gadiem
, 2017-01-09 17:02, pirms 7 gadiem
Speciāli parašņikiem(jobjenotam, funim, pļerņakam, suxonam, tuparturikam u.c.)

Latvija IR Ziemeļeiropā! Jaunajā ANO iedalījumā...
, 2017-01-09 17:06, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Speciāli parašņikiem(jobjenotam, funim, pļerņakam, suxonam, tuparturikam u.c.)

http://skaties.lv/zinas/latvija/sabiedriba/latvija-ir-ziemeleiropa-jaunaja-ano-iedalijuma-mainita-baltijas-valstu-regionala-piederiba/

Kā viņi to pārdzīvos?
, 2017-01-09 17:08, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja:
Kā viņi to pārdzīvos?
Gan jau,ka kārtējais Obamas pirksts(safabricēta informācija), lai mūs sanaidotu ar parašu
Bet nekas - drīz saskaņos ar priekšniecību atbildi un tad jau zināsim, kā ir patiesībā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-09 17:14, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Gan jau,ka kārtējais Obamas pirksts(safabricēta informācija), lai mūs sanaidotu ar parašu
Bet nekas - drīz saskaņos ar priekšniecību atbildi un tad jau zināsim, kā ir patiesībā
Šodien atradu foršu rakstu, kurā priekš Rašas aprakstīts ļoti nepatīkamas nākotnes perspektīvas:
Михаил Таратута: "Пятый угол президента...
, 2017-01-09 17:23, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Šodien atradu foršu rakstu, kurā priekš Rašas aprakstīts ļoti nepatīkamas nākotnes perspektīvas:
http://blog.newsru.com/article/09jan2017/trump
Virspusēji pārskrēju, negribējās iedziļināties, bet tas, ka parašai nav nekādas īpašas nākotnes perspektīvas(kas arī viņu padara tik bīstamu un neprognozējamu), taču visiem ir skaidrs. Ko var gribēt no valsts bez ilgtermiņa nākotnes plāniem(Un vadoni, kuram jāapmierina savs Napoleona sindroms). Un ja vēljoprojām praktiski visa viņas ekonomika balstās uz to, ko var izrakt no zemes, tad vispār bez komentāriem. Ne jau par velti babaju naftas valstis ceļ visādas viesnīcas, mākslīgās salas utt. Ok, tas gan bik lielākā ilgtermiņā, bet vienalga.
, 2017-01-09 17:27, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Virspusēji pārskrēju, negribējās iedziļināties, bet tas, ka parašai nav nekādas īpašas nākotnes perspektīvas(kas arī viņu padara tik bīstamu un neprognozējamu), taču visiem ir skaidrs. Ko var gribēt no valsts bez ilgtermiņa nākotnes plāniem(Un vadoni, kuram jāapmierina savs Napoleona sindroms). Un ja vēljoprojām praktiski visa viņas ekonomika balstās uz to, ko var izrakt no zemes, tad vispār bez komentāriem. Ne jau par velti babaju naftas valstis ceļ visādas viesnīcas, mākslīgās salas utt. Ok, tas gan bik lielākā ilgtermiņā, bet vienalga.
Tajā rakstā gan vairāk bija par Trampu, kurš pats sevi iedzinis stūrī.
, 2017-01-09 17:30, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tajā rakstā gan vairāk bija par Trampu, kurš pats sevi iedzinis stūrī.
Kā jau teicu, virspusēji pārskrēju(neesmu parašas preses cienītājs, neatkarīgi no tā, cik viņa "objektīva"). Redzēju, ka ir runa par to hakeru uzbrukuma noliegumu utt. Bet arī piebildu par to, ka manas rakstītās ir ilgāka termiņa (ne)perspektīvas.
, 2017-01-09 18:32, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Gan jau,ka kārtējais Obamas pirksts(safabricēta informācija), lai mūs sanaidotu ar parašu
Bet nekas - drīz saskaņos ar priekšniecību atbildi un tad jau zināsim, kā ir patiesībā
Pie viena raksta kādu laiku atpakaļ, kur arī tika šis links ielikts, tieši par Obamas pirkstu jenots kko pīkstēja
, 2017-01-09 18:34, pirms 7 gadiem
Lai Top!
, 2017-01-09 18:56, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Pie viena raksta kādu laiku atpakaļ, kur arī tika šis links ielikts, tieši par Obamas pirkstu jenots kko pīkstēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-10 15:30, pirms 7 gadiem
Bet nav jau cita risinājuma kā izslēgt Krieviju no Olimpiskajām spēlēm!
Vajadzēja jau no Rio, bet no kļūdām mācās.
Skeletonā Tretjakova zelti 2013.g. PČ un 2014.g. OS ir izkrāpti. Vai tiešām būtu nepieciešamas t.s. 3 lietas - "labas" lietas?!
, 2017-01-14 12:40, pirms 7 gadiem
Britu mēsli!
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sipriens Sarrazēns. Foto: S. Boué/L'Équipe

Nobrauciena vicelīderis Sarrazēns: "Drošības apsvērumu dēļ lēmums atcelt nobraucienu bija pareizs"

Pasaules kausa vicelīderis Sipriens Sarrazēns no Francijas, kurš pēdējā startā varēja mēģināt apsteigt Marko Odermatu un iegūt nobrauciena kopvērtējuma titulu, norādīja, ka saprot FIS lēmumu atcelt nobraucienu Zālbahā un ka drošības apsvērumu dēļ tas bijis pareizs lēmums.