Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas snovbordisti paliek bez uzvarām PJČ komandu sacensībās

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas snovbordisti paliek bez uzvarām PJČ komandu sacensībās
Kristaps Krūmiņš un Venija Amanta Ozola pirms pasaules junioru čempionāta komandu sacensībām. Foto: Water2Snow

Latvijas snovbordisti Venija Amanta Ozola un Kristaps Krūmiņš ceturtdien Slovēnijā nepārvarēja 1/16 finālu pasaules junioru čempionāta jauktajās paralēlajās komandu sacensībās.

Latvija komandu sacensībās bija izlikta ar 28. numuru starp 35 vienībām, kas priekšsacīkšu kārtu deva brīvu, bet 1/16 finālā jaunie latvieši tikās ar Ķīnas otro komandu, kurai bija piešķirts piektais numurs. Pārsteigumu latviešiem neizdevās sagādāt un tika piedzīvota neveiksme.

Pirms tam Ozola trešdien ieņēma 35. vietu starp 55 rezultātu guvušajām sportistēm pasaules junioru čempionāta paralēlā slaloma sacensībās, bet vienu pirms tam viņa bija 40. vietā paralēlajā milzu slalomā.

Savukārt Kristaps Krūmiņš paralēlajā slalomā bija 46. vietā starp 65 finišu sasniegušajiem snovbordistiem, kamēr paralēlajā milzu slalomā viņš guva 54. vietu.