Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Biļetes uz Soču olimpiskajām spēlēm pārdos arī Latvijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Biļetes uz Soču olimpiskajām spēlēm pārdos arī Latvijā
Soči 2014
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Sākot no 11.marta visiem interesentiem arī Latvijā būs iespējams iegādāties biļetes uz Soču ziemas olimpiskajām spēlēm. Latvijas teritorijā biļetes izplatīs Starptautiskās olimpiskās komitejas un "Soči 2014" orgkomitejas akceptēta kompānija, informē Latvijas Olimpiskā komiteja.

"Cartan Tours" kompānijai ir plaša pieredze olimpisko spēļu sacensību biļešu tirdzniecībā, tā darbojas pārstāvēta vairāk nekā 40 valstīs. Biļetes varēs iegādāties "Cartan Tours" oficiālajā mājas lapā. Tur ir iespējams iegūt arī plašāku informāciju par biļešu iegādes procedūru.

Jāpiezīmē, ka atšķirībā no iepriekšējo gadu olimpiskajām spēlēm, šoreiz ar biļeti vien būs par maz, jo būs nepieciešama arī skatītāja pase jeb akreditācija. Tās varēs iegūt tikai tie, kuri netiks atzīti par nevēlamiem drošības un tamlīdzīgu apsvērumu dēļ.

Dārgākās biļetes ir uz hokeja turnīra finālu (tās jau izpirktas), bet daudz lētākas ir uz tiem Soču olimpiādes sporta veidiem, kas būs interesanti tieši Latvijas līdzjutējiem – skeletons, bobslejs un kamaniņu sports.

XXII ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos piedalīsies vairāk nekā 3000 sportisti, startējot 15 sporta disciplīnas un sadalot 98 medaļu komplektus. Soču ziemas olimpiskās spēles notiks 2014.gadā no 7.februāra līdz 23.februārim.

Izmantotie resursi:
olimpiāde.lv