Layout: current: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:0, Did:0, useCase: 4

Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
11

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.

#153 Ārpus kadra: galda teniss Latvijā un pasaulē. Arī 90+ vecuma grupā

Šonedēļ raidījums "Ārpus kadra" veltīts galda tenisam, un par šī sporta veida niansēm un aktualitātēm izteicās Latvijas Galda tenisa federācijas prezidente Ina Jozepsone, kura ir arī Eiropas Galda tenisa savienības viceprezidente, un Eduards Spāģis, galda tenisa spēlētājs un tiesnesis."Ārpus kadra" pilnā garumā skaties trešdien, 24.04, TV4 kanālā plkst. 21.30, portālā Sportacentrs.com un klausies populārākajās audio straumēšanas vietnēs.Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.Sportacentrs.com · #153 Ārpus kadra: galda teniss Latvijā un pasaulē. Arī 90+ vecuma grupā
Elvis Merzļikins Latvijas hokeja izlases treniņā. Foto: LHF
52

Nerunāt ar medijiem? Viedokļus piedāvā Latvijas izlašu mentālie treneri

Komandas zvaigzne publiski pavēsta par atteikšanos runāt ar vietējiem medijiem. Ne gluži ikdienišķa, bet arī ne bezprecedenta situācija. Vai izlases iekšienē to vispār uzskata par apspriešanas vērtu situāciju un kā ar to strādāt pārējai komandai? Uz šiem jautājumiem portālam Sportacentrs.com atbildēja divi speciālisti ar pieredzi Latvijas nacionālajās izlasēs darbā ar komandas psiholoģisko sagatavotību - Mārtiņš Martinsons un Edgars Pukinsks.
Foto: Latvijas Galda tenisa federācija

Ping-pongs un galda teniss jeb kāpēc tās tagad ir divas dažādas lietas?

Vai vārdi "ping-pongs" un "galda teniss" ir sinonīmi, proti, divi nosaukumi vienam un tam pašam sporta veidam? Šī sporta veida sākuma perioda atbilde bija jā, taču mūsdienās galda teniss kļuvis citāds un ikoniskās "ping, pong" skaņas tajā vairs īsti nav. Ping-pongs gan pilnībā pazudis nav, tas joprojām tiek spēlēts kā galda tenisa paveids, podkāstā "Ārpus kadra" skaidroja galda tenisists un tiesnesis Eduards Spāģis un Latvijas Galda tenisa federācijas prezidente Ina Jozepsone. Piedāvājam raidījuma fragmentu."Ārpus kadra" pilnā garumā skaties trešdien, 24.04, TV4 kanālā plkst. 21.30, portālā Sportacentrs.com un klausies populārākajās audio straumēšanas vietnēs.Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.
16

Ankipāns par Merzļikina "pirmo un pēdējo" šī pavasara sarunu ar Latvijas medijiem

Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” piektās sezonās 20. epizodes (TV4 ēterā tā būs pieejama 9. maijā), kurā pie Jāņa Celmiņa viesojas bijušais Latviajs izlases hokejists, vēlāk Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris un treneris, bet šobrīd Baltijas čempiones “Mogo”/LSPA galvenais treneris Ģirts Ankipāns.Sarunas laikā vīri skar tēmu arī par un ap Elvi Merzļikinu un viņa vēstījumu pēc pievienošanās Latvijas izlasei. Pēc pirmās nodarbības uz ledus Elvis paziņoja, ka ar vietējiem medijiem šajā pavasarī viņš runā “pirmo un pēdējo reizi”.
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
2

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
4

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis no Ungārijas un Norvēģijas sieviešu valstsvienību spēles. Foto: Magyar Jégkorong Szövetség

Par ceļazīmēm uz PČ eliti cīnīsies Francijas, Norvēģijas un Ungārijas hokejistes

Pasaules hokeja meistarsacīkšu pirmās divīzijas A grupas sacensību pirmajā trijniekā pirms pēdējām divām spēļu kārtām izvirzījušās Francijas, Norvēģijas un Ungārijas sieviešu valstsvienības.
Francijas valstsvienības hokejisti. Foto: Yoann Copel

Zviedri savā laukumā divas stundas sausā pret Somiju, cita Latvijas pretiniece uzvar

Otro spēli divu dienu laikā Linšēpingā aizvadīja Zviedrijas un Somijas valstsvienības, somiem arī šovakar neļaujot saviem principiālajiem pretiniekiem gūt vārtus.
Ričards Plāte. Foto: RTU

Vingrotājam Plātem 24. vieta Eiropas čempionātā atbalsta lēcienā

LETA. Latvijas vingrotājs Ričards Plāte trešdien Itālijā Eiropas čempionātā ieņēma 24. vietu atbalsta lēcienā.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.
Gļebs Patika. Foto: LFF
5

Patika pievienosies Anglijas kluba "Watford" U-23 komandai

LETA. Latvijas futbolists Gļebs Patika pēc veiksmīgas sezonas Kipras U-19 čempionātā "Pafos" vienības rindās karjeru turpinās Anglijas kluba "Watford" U-23 komandā.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 95. vieta Romandijas velobrauciena pirmajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien ierindojās 95. pozīcijā UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā.
Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Ģ.Harkins un O.J.Skrapcis uz pjedestāla. Foto: LRF.

Latvijas riteņbraucējiem panākumi Lietuvā un pieredze Beļģijā

Olivers Jēkabs Skrapcis un Ģirts Harkins izcīnījuši godalgas Lietuvā notiekošajās valsts mēroga šosejas riteņbraukšanas sacensībās. Tikmēr Kate Ketrīna Skujiņa Beļģijā finišēja 54. vietā prestižās “Gent – Wevelgem” U17 grupas velobraucienā.
Līans Bihsels. Foto: Rogle BK
6

Šveices zvaigznei Bihselam pēc atteikuma U20 durvis uz izlasi slēgtas

Šveices hokeja izlasi maijā gaidāmajā pasaules čempionātā nepārstāvēs 19 gadus vecais aizsargs Līans Bihsels, kurš Nacionālajā hokeja līgā draftēts ar 18. numuru. Durvis uz valstsvienību slēgtas, jo Bihsels decembrī atteica U20 izlasei.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
3

Trīs pagājušās sezonas Final Four dalībnieces sāks Eirolīgas play-off

ULEB Eirolīgā šovakar turpināsies izslēgšanas spēles. Pulksten 20.00 ''Monaco'' (#3) mājās spēkosies pret Stambulas ''Fenerbahce'' (#6), bet divas stundas vēlāk ''Barcelona'' (#4) savā arēnā uzņems Pirejas ''Olympiacos'' (#5). Maču translācijas ''Go3 Sport'' kanālos.
Toms Skujiņš
Foto: Getty Images
1

Skujiņam jauns karjeras rekords – 28. vieta pasaules rangā

Trīs vietu kāpumu aktuālajā UCI Pasaules rangā šosejas riteņbraukšanā veicis Baltijas valstu šobrīd vadošais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš tagad ieņem sev rekordaugsto 28. vietu. Nāciju rangā Latvija 124 valstu konkurencē saglabā 23. pozīciju, kas dod četras vietas dalībai šī gada Pasaules čempionātā.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Foto: Autocross.lv

Pirms pēdējās pieteikumu dienas Smiltenes posmam iespaidīgs pieteikumu skaits

Trešdiena ir pēdējā pieteikumu pieņemšanas diena pirms Folkreisa Vasaras kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa pirmā posma, kas svētdien norisināsies Smiltenē, Tepera trasē. Pirms izšķirošajām stundām dalībnieku skaits ir pozitīvi graujošs.
Foto: Aerodium
1

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.
Edgars Buļs un Aigars Rostovskis. Foto: Rīgas Zeļļi
11

"Rīgas Zeļļi" kļūst par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru

Pavasaris ir darbīgs ne tikai basketbola laukumā, bet arī ārpus tā - basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" oficiāli kļuvis par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) biedru.
Godalgoto trijnieks tranšejas stendā. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas kausa stenda šaušanā 1. posmā uzvar olimpietis Upelnieks un Jurgenovskis vecākais

Pirms dažām dienām Kuldīgā norisinājās Latvijas kausa izcīņas stenda šaušanā 1. posms, dalībniekiem sacenšoties gan apaļajā, gan tranšejas stendā. Par uzvarētājiem kļuva olimpietis Dainis Upelnieks un Tālis Jurgenovskis, kurš finālā pārspēja savu dēlu Kārli.
Agnese Kārkliņa (pirmā no kreisās). Foto: LHF
3

Sieviešu hokeja tiesnese Kārkliņa: ''Vēlos, lai sieviešu hokeja komandas ir katrā Latvijas pilsētā''

Par to, kā tas ir – būt sievietei hokejā, ar kādiem izaicinājumiem un stereotipiem jāsaskaras, kā nepadoties un sasniegt savus mērķus, stāsta Agnese Kārkliņa. Viņa ir hokeja tiesnese un sieviešu hokeja attīstības projektu vadītāja.
Godalgoto vietu ieguvēji. Foto: BJC "Laimīte".
1

Latvijai zelts un sudrabs pasaules klubu komandu čempionātā galda hokejā

Pagajušajā nedēļas nogale Čehijas galvaspilsētā Prāgā notikušajā pasaules klubu komandu čempionātā galda hokejā finālā tikās abas Latvijas komandas, Inčukalna galda hokeja klubam pārspējot Bērnu un jauniešu centra "Laimīte" komandu. Tādējādi Latvijas komandas izcīnīja zeltu un sudrabu.

Ropažos tiks aizvadīti junioru izlases kontroltreniņi

No 30. aprīļa līdz 1. maijam gribētāji tiek aicināti uz Junioru izlases kandidātu kontroltreniņiem Ropažos “Vāveru mototrasē” kopā ar treneriem no “JJ Racers”.
Roberts Blūms. Foto: VEF Rīga
28

Lācis par Blūma izredzēm draftā: ''Pēdējos gados eiropeisku mazo draftēšana ir retums''

Jaunākajā raidījuma ''Ūdenszeļļi'' epizodē tika apspriesta ''VEF Rīga'' aizsarga Roberta Blūma pieteikšanās gaidāmajam NBA draftam. Viens no raidījuma vadītājiem Reinis Lācis norādīja, ka patiesi eiropeisku mazo spēlētāju izraudzīšanās iepriekšējos gados bijis liels retums.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.

Klausītava | "Ripa vārtos": kas izcīnīs Stenlija kausu?

Piedāvājam SynotTip podkāsta "Ripa vārtos" jaunāko epizodi. Šoreiz par NHL izslēgšanas spēlēm, latviešiem Eiropā, kā arī Dāvja un Roja atbildes uz skatītāju un klausītāju uzdotajiem jautājumiem.
Ergins Atamans. Foto: EPA/Scanpix
1

Atamans: ''Ja neiekļūsim Final Four, nākamajā sezonā nebūšu ''Panathinaikos'' treneris''

ULEB Eirolīgā otrdien startēja izslēgšanas spēles. Jau pirmajā cīņā nelielu pārsteigumu sarūpēja Telavivas ''Maccabi'', kas izbraukumā pieveica Atēnu ''Panathinaikos''. Pēc spēles mājinieku galvenais treneris Ergins Atamans sev ierastā manierē izcēlās ar skaļiem apgalvojumiem un kritizēja soģus.
Foto: Hyundai Motorsport
1

WRC, līdzīgi kā F1, varētu ieviest tiešsaistes radiosakaru sistēmu starp ekipāžām un inženieriem

WRC rīkotājs cer, ka jau nākamgad varētu ieviest komandu un braucēju sazināšanos tiešraidē pa radio, līdzīgi, kā tas šobrīd notiek Formula 1, pārraidot šīs sarunas televīzijā.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Iga Švjonteka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjontekas treneris: "Ostapenko ir instrumenti, lai padarītu dzīvi nožēlojamu"

Latvijas tenisa līderei Aļonai Ostapenko (WTA 10.) kopš septembra nav izdevies tikt pie cīņas pret pasaules ranga līderi Igu Švjonteku (Polija). Polietes treneris Tomašs Viktorovskis portālam "Fakt" norāda, ka savstarpējo spēļu bilance ir tikai skaitlis, līdz ar to nākamajā spēlē var notikt jebkas.
Jaunzēlandes valstsvienības hokejisti Sofijā. Foto: New Zealand Ice Hockey Federation (NZIHF)
3

Jaunzēlandes hokejisti pārsteidzoši satriec ar krieviem pārpilno Gruzijas komandu

Pasaules hokeja meistarsacīkšu otrās divīzijas B grupas sacensībās Sofijā negaidītu panākumu izcīnījusi Jaunzēlandes valstsvienība, kura sakāva (6:2) pērn otro vietu augstākā līmenī izcīnījušo, taču pēcāk diskvalificēto Gruzijas izlasi.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.

Video: "Grobiņa" izjūt pirmo sāpīgo zaudējumu Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas 8. kārtā, pēc spēles pārcelšanas laikapstākļu dēļ, “RFS” ar 4:0 uzvar “Grobiņa SC/LF”. Spēles pirmajā puslaikā “RFS” nodrošināja sev divu vārtu pārsvaru un otrajā puslaikā dubultoja rezultātu. Piedāvājam jums spēles spilgtākos momentus.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.
Hanness Bjerninens. Foto: Leijonat

Somi atstāj bešā Trīs kroņus

Trešo savstarpējo cīņu sešu dienu laikā izspēlēja Somijas un Zviedrijas hokeja valstsvienības, šovakar Linšēpingā ar 2:0 uzvarot somiem.
Tamazs Pertija. Foto: Jānis Līgats
19

Pertija: "Pats šādā brīdī prom neiešu - tikai tad, ja prezidents lūgs"

Pēc astoņām aizvadītām spēļu kārtām "Tonybet" Virslīgas čempionātā FK "Liepāja" atrodas negaidīti zemā pozīcijā - devītajā vietā. Otrdienas vakara spēlē liepājnieki ar 0:1 zaudēja turnīra pēdējās vietas īpašniecei "Jelgavai", tādējādi turpinot savu samocīto sezonu. Pēcspēles preses konferencē "Liepājas" galvenais treneris Tamazs Pertija norādīja, ka negrasās pats atkāpties no sava posteņa.Video: Futbola Virslīga

Video: "Liepājai" netiek ieskaitīti divi vārti un zaudējums "Jelgavai"

"TonyBet'' futbola Virslīgas astotajā kārtā “Jelgava” viesos ar 1:0 pārspēja “Liepājas” komandu. Mājiniekiem divus vārtus neieskaitīja VAR, pirmajā situācijā konstatēja spēli ar roku, bet otrajā epizodē video tiesneši mainīja lēmumu sākuma ieskaitīja vārtus, bet pēctam tomēr neieskaitīja tos, konstatējot aizmuguri. Ar vienīgajiem vārtiem izcēlās Gļebs Kļuškins, skaistā sitienā no gaisa. Piedāvājam īsu spēles apskatu.
Francis Gusts sezonas pirmajā U24 Ekstralīgas mačā ieguva 10 punktus.
2

Četri Latvijas spīdvejisti debitēja Polijas U24 spīdveja Ekstralīgā

Polijas spīdveja U24 Ekstralīgā - pasaulē spēcīgākās spīdveja klubu līgas fārmklubi jeb otrās komandas - debitēja četri Latvijas spīdvejisti - Daniils Kolodinskis un Ričards Ansviesulis Krosno komandā "Orlen Cellfast Wilki", Francis Gusts Vroclavas "Sparta" un Ernests Matjušonoks Ļubļinas "Motor" rindās.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".