Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Kēls: "Gribētu agresīvāku spēli, vairāk runāšanas laukumā"

Kēls: "Gribētu agresīvāku spēli, vairāk runāšanas laukumā"
Avo Kēls
Foto: cev.lu

Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls pēc vakar izcīnītā panākuma pār Kosovas valstsvienību bija apmierināts ar sasniegto rezultātu, taču ne parādīto komandas sniegumu.

Jau vēstīts, ka Latvijas vīriešu volejbola izlase vakar izcīnīja jau ceturto uzvaru Eiropas Sudraba līgā. Avo Kēla vadītā valstsvienība atkārtoti pieveica Kosovas volejbolistus – 3:0.

“Pirmajā un trešajā setā Kosova spēlēja diezgan labi,” pēc mača vietējai televīzijai atzina Avo Kēls. “No saviem spēlētājiem gribētu agresīvāku spēli, vairāk runāšanas laukumā. Tāpēc īsti laimīgs neesmu.” Vaicāts par finālturnīru, Kēls pamatoti atbildēja, ka “par simts procentiem tur vēl neesam. Vēl mums ir divas svarīgas spēles – ar Maķedoniju izbraukumā un pēc nedēļas savā laukumā ar Austriju, kas arī būs izšķirošā spēle.”

“Pirmais sets bija diezgan līdzīgs. Nevarējām būt apmierināti ar savām servēm,” piebilda Romāns Saušs. “Mūsu spēlē bija problēmas, ko atrisinājām otrajā setā. Uzvaru veltu visiem atbalstītājiem Latvijā. Viņi to ir pelnījuši. Šobrīd nedomājam par finālčetrinieku. Iesim soli pa solim, bet jā – gribam būt labāko četru komandu skaitā Sudraba līgā.”

Iepriekšējās kārtas vēlajā spēlē uzvaru viesos pār finālčetrinieka saimniekiem maķedoniešiem izcīnīja austrieši – 3:1 (25:18, 22:25, 25:20, 33:31). Šovakar abas komandas vēlreiz tiekas Amštetenā, bet Latvijas vilkiem nākamā spēle jau 3. jūnijā Skopjē ar Maķedoniju.

Noslēdzošā A apakšgrupas spēle Latvijas izlasei paredzēta 6. jūnijā Zemgales Olimpiskajā centrā.

Izmantotie resursi:
cev.lu


Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.