Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jānis Leitis: "Ar servēm izsitām no ierindas viņu libero"

Jānis Leitis: "Ar servēm izsitām no ierindas viņu libero"
Foto: www.cev.lu

Ar zaudējumu mājiniecēm pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Kortreikā uzsākušas Latvijas volejbolistes. Beļģiešu velns nav bijis tik briesmīgs, kā to mālē, - tādas bija izlases galvenā trenera Jāņa Leiša atziņas.

“Vakar ar meitenēm noskatījāmies Beļģijas un Nīderlandes pagājušā gada spēli pasaules kausā. Nekā pārdabiska tur nav,” par šodienas pretiniecēm pēc mača teica Jānis Leitis. “Jā, mēs zaudējām ar 0:3, bet spēle bija laba. Protams, divas beļģu spēlētājas bija jaudīgas un uzbruka pāri mūsu blokam, sevišķi tajā pusē, kur blokā bija Elvita. Tomēr, kad izdevās normāli uzņemt servi, smuki iesita gan centri, gan diagonāle Anna Embrekte. Bija skaistas epizodes. Sākumā pat ar servēm izsitām no ierindas viņu libero (Valerī Kurtuā. - D.Ā.), un Beļģija bija spiesta viņu nomainīt pret otru libero (Margo Voetsu. - D.Ā.). Tūlīt iesim un skatīsimies, kā mūsu rītdienas pretinieces bosnietes spēlē ar Itāliju.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-06-01 08:52, pirms 7 gadiem
Kur nu vēl trakāk!!!