Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Buivids pievienosies Saušam Dīrenes klubā

Buivids pievienosies Saušam Dīrenes klubā
Latvijas izlases uzbrukumā
Foto: www.cev.lu

Dīrenes klubam, kurā jau spēlē Romāns Saušs, Vācijas bundeslīgā pievienosies arī Edvarts Buivids. Līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Pašās maija beigās līgumu ar šīs sezonas Vācijas bronzas medaļniekiem – SWD powervolleys DUEREN klubu – noslēdzis Latvijas izlases dalībnieks Edvarts Buivids. Līgums noslēgts uz vienu sezonu, un “liels paldies Romānam Saušam, kurš mani ieteica kluba menedžerim. Pēc tam jau formalitātes kārtoja mans aģents Nise Hutunens,” vaicāts, kas vairāk sekmēja līguma noslēgšanu – sezona klubā vai nesenās spēles izlasē, ar pateicību komandas biedram izlasē sāk Edvarts. “Ar līguma nosacījumiem esmu apmierināts. Vairāk domāju, kā progresēt pašam. Ceru, ka tas ir tikai sākums. Ja cītīgi strādāšu un labi spēlēšu, nākamais līgums būs labāks.”

Iepriekšējo sezonu Buivids aizvadīja Pērnavas komandā, izcīnot Igaunijas kausu, Baltijas līgā iekļūstot finālā un Igaunijas čempionātā izcīnot bronzas medaļas. “Ar Pērnavas klubu man bija vienošanās, ka viņi gaida mani atpakaļ, ja es līdz maija beigām neatrodu labāku variantu. Pērnavā bija apmierināti ar manu sniegumu. Sākums gan pēc izlases padevās grūts. Arī jauna komanda, pirmo reizi ārzemēs... Pirmie mēneši pagāja iespēlējoties, bet gada beigās Igaunijas kausā jau jutos daudz labāk (Buivids ar 19 punktiem kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju Igaunijas kausa finālā. - D.Ā.). Tā nebija izcila, bet laba sezona gan. Daudz iemācījos un esmu progresējis. Tā bija laba pieredze, un esmu ieguvis jaunus kontaktus. Var teikt, ka šo sezonu aizvadīju nedaudz augstākā līmenī nekā iepriekšējo Latvijā, jo vairāk dabūju spēlēt ar Igaunijas klubiem, kas šobrīd ir spēcīgāki. Nākamajā sezonā čempionāts būs vēl labāks.”

SWD powervolleys DUEREN klubā Edvarts nākamsezon spēlēs kopā ar Romānu Saušu, kuram līgums ar Vācijas klubu ir vēl uz diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +1 [+] [-]

, 2017-05-31 23:25, pirms 7 gadiem
Super, lai izdodas.
Žēl, ka mums uz doto brīdi nav tāda pirmā tempa, kam piedāvātu līgumu Francijā, Beļģijā, vai Vācijā...