Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kā vienīgais LVF prezidenta kandidāts izvirzīts līdzšinējais amata turētājs Buks

Emils Ozerinskis

Kā vienīgais LVF prezidenta kandidāts izvirzīts līdzšinējais amata turētājs Buks
Jānis Buks. Foto: Jurmala.Beachvolley

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) kopsapulcē kopā ar citu jautājumu skatīšanu tiks vēlēts arī LVF prezidents un valde. Līdz kandidātu iesniegšanas termiņa beigām prezidenta amatam izvirzīts viens kandidāts – pašreizējais LVF prezidents Jānis Buks.

LVF informējusi, ka prezidenta amata kandidātu pieteikšanas termiņa beigas bijušas 29. decembrī. Līdz vakardienai septiņi LVF biedri izvirzīja šim amatam līdzšinējo prezidentu. Saskaņā ar LVF statūtiem ir nepieciešami pieci LVF biedri, lai izvirzītu savu prezidenta kandidātu. Līdz ar to LVF kopsapulcē, kas norisināsies 29. janvārī Jānis Buks būs vienīgais prezidenta amata kandidāts.

Iepriekšējā reizē LVF prezidents un valde tika vēlēti ārkārtas kopsapulcē 2019. gada 18. janvārī, kad par atkāpšanos no LVF prezidenta amata bija paziņojis Atis Sausnītis.

Izmantotie resursi:
LVF prezidenta amatam izvirzīts viens kandidāts...



     [+] [-]

, 2020-12-30 18:50, pirms 3 gadiem
Zinu, ka voļa sabiedrība ir maza.. Un ļoti ceru, ka Celmiņa furētais caur nr1 sporta mēdiju Buks ko izdarīs. Ne visai tālā nakotnē sapratīsim ka 4-8 gadus par ātru zaudējam vienīgo cilvēku LV kam volejbols interesēja vienlīdzīgi ar savu dotiem lidzekļiem,laiku,sirdi... Lai vai ko bet LV un volejbols bez sausnīša nogrims.. Neviens šo komentaru neliks pie sienas, bet pēc gadiem 10-15 uzskatu būsim tik dzīļā bedrē dēļ buka un co... Bet nu nekas būs kaut kas vietā.. Bet šis Buks Sorry paklausoties visur .. Celmiņ ceru ka par šo arī runāsi nakotnē, jo daļu un lielu daļu vainas,sausnīša gašana un Buka ceļšana jauzņemas tev.. Un gribešu redzēt iznākumus pēc gadiem

     [+] [-]

, 2020-12-30 21:18, pirms 3 gadiem
Buks Vaivods