Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" pirmo maču Izaicinājuma kausā aizvadīs 5. novembrī viesos

Jānis Celmiņš

"Biolars/Jelgava" pirmo maču Izaicinājuma kausā aizvadīs 5. novembrī viesos
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Volejbola klubs „Biolars/Jelgava” savu pirmo maču Izaicinājuma ksusā pret Krievijas Superlīgas klubu „Guberniya Nizhniy-Novgorod” aizvadīs 5. novembri viesos, bet atbildes mačs paredzēts 19. novembrī Zemgales Olimpiskajā centrā.

Jau vēstīts, ka „Biolars/Jelgava” komanda būs tā Latvijas komanda, kas pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezīsies Eirokausu turnīrā, cīnoties Izaicinājuma kausā. Izloze Latvijas kausa ieguvējus gan nelutināja, un pretiniekos jelgavniekiem tika ielozēta Krievijas Superlīgas komanda klubu „Guberniya Nizhniy-Novgorod”, kas aizvadītajā sezonā Krievijas Superlīgā ierindojās piektajā vietā.

Ņižņijnovgorodas klubs šobrīd Krievijas Superlīgā ieņem astoto vietu 14.komandu konkurencē. Sešās spēlēs komanda pratusi tikt pie trim panākumiem, no čempionāta līderes Belgorodas „Belogorje” atpaliekot par astoņiem punktiem (17-9).

"Biolars/Jelgava" savu vēlmi startēt Eiropas Izaicinājuma kausā pauda jau pirms aizvadītās sezonas, taču toreiz tas palika tikai sarunu līmenī. Pēc šīs sezonas kluba vadība no vārdiem ķērās pie darbiem, un jaunajā sezonā startēs Eiropas kausa izcīņā, kur pēdējos gados nav startējusi neviena Latvijas komanda.

Izaicinājuma kausā šosezon startēs arī vairākas citas Latvijas volejbolistu pārstāvētās komandas: Valtera Rammas "Anarthosis Famagusta", Aivara Petruševica "Hurrikaani Loimaa", Hermaņa Egleskalna "Chaumont" un Denisa Petrova "Stroitel".

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball
Volley.ru - Всероссийская Федерация Волейбола

     [+] [-]

, 2014-10-30 20:35, pirms 9 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=3Vl...

pret shito vares pasvist

     [+] [-]

, 2014-10-31 09:01, pirms 9 gadiem
Viņiem libero ir 1,95m garš!

     [+] [-]

, 2014-10-31 11:46, pirms 9 gadiem
Interesanti vai viesi brauks uz Jelgavu pilnā sastāvā? Es domāju, ka diez vai, bet ceru ka kļūdos. Gribētos jau redzēt klātienē tādas zvaigznes kā Pavlov! World Class Player tomēr.
Vēlu veiksmi Biolaram, lai arī kā tur būtu šādas spēles ir nepieciešamas jebkurai mūsu komandai.

     [+] [-]

, 2014-11-01 09:19, pirms 9 gadiem
Gribētos redzēt abas spēles, kaut vai ierakstā!
Jā, ja Pavlovs atbrauc, tad gribētos redzēt klātienē!