Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Regža pievienojušies "Poliurs/Ozolnieki" komandai

Pļaviņš un Regža pievienojušies "Poliurs/Ozolnieki" komandai
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža panākuši mutisku vienošanos ar “Poliurs/Ozolnieki” komandu, un jau aizvadījuši pirmos treniņus kopā ar komandu. Paralēli treniņiem un spēlēm Ozolniekos abi gatavojas arī jaunajai pludmales volejbola sezonai.

Pēdējos gados Pļaviņš un Regža koncentrējušies pludmales volejbolam, taču pēc neizteiksmīgajiem rezultātiem, kas rezultējās ar abu iekļaušanu vien Latvijas Olimpiskās vienības C sastāvā, abi atgriezušies klasiskajā volejbolā.

Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja Ozolnieku komandas menedžeris Jānis Valerts, tad šobrīd ar abiem panākta mutiska vienošanās, bet tuvākajās dienās Latvijas Volejbola federācijā (LVF) tiks iesniegti visi nepieciešamie dokumenti, lai abi varētu piedalīties jau nākamajās komandas spēlēs. Valerts atklāj, ka vēlējies palielināt konkurenci uz vietu komandas sastāvā, kas ar Pļaviņa un Regžas pievienošanos arī izdarīts.

“Poliurs/Ozolnieki” Baltijas līgas turnīra tabulā šobrīd ieņem septīto vietu. 13 spēlēs komanda pratusi izcīnīt sešas uzvaras, iekrājot 19 punktus. Nākamo spēli komanda aizvadīs 14. janvārī, kad Paidē sacentīsies ar “Jarvamaa”.

Mārtiņš Pļaviņš tikmēr atklāj, ka paralēli treniņiem ar Ozolnieku komandu abi gatavosies arī pludmales volejbola sezonai. Februārī plānots starts Pasaules kausa posmā ASV.

Jāatgādina, ka 2017. gada vasarā Jūrmalā risināsies Eiropas čemponāts pludmales volejbolā.


, 2016-12-28 16:22, pirms 7 gadiem
Naudas par maz?
, 2016-12-28 16:23, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: Naudas par maz?
skills par daudz
, 2016-12-28 16:43, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: Naudas par maz?
Tad ietu uz Dinamo. Tur ir pilns talantīgu bobslejistu, futbolistu un kārtslēcēju, bet volejbolisti trūkstot.
, 2016-12-28 17:16, pirms 7 gadiem
Baigi nenopietni izklausās. Vai nu viens vai otrs, ja ir domas par labu sniegumu. Protams, būtu interesanti redzēt viņus arī uz dēļiem.
, 2016-12-28 17:20, pirms 7 gadiem
BayernM, uz maizītes desu tā gribās uzlikt
, 2016-12-28 17:26, pirms 7 gadiem
Trenniņu nolūkā vai???
, 2016-12-28 20:18, pirms 7 gadiem
edd333 rakstīja: Baigi nenopietni izklausās. Vai nu viens vai otrs, ja ir domas par labu sniegumu. Protams, būtu interesanti redzēt viņus arī uz dēļiem.
Viņi tikko atgriezās no treniņu nometnes Tenerifē - smiltis ir primārais. Visdrīzāk, ka doma ir kaut ko pamainīt - nav ne vains iekļauties jau gatavā treniņu režīmā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-12-28 21:30, pirms 7 gadiem
šķidriņš rakstīja: Naudīš tak vajadzīgs.
Ko te visi par naudām runā, pašiem smiekli nenāk liekot naudu un volejbolu Latvijā vienā maisā?
, 2016-12-28 21:32, pirms 7 gadiem
Nenopietni. Janvaari pabumbos sporta zālē,bet februaarii jau pludmale ASV.....
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.