Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Rīdziniekiem zaudējums pret "Tartu Pere leib", bet pirmā vieta turnīrā

Rīdziniekiem zaudējums pret "Tartu Pere leib", bet pirmā vieta turnīrā
Uģis Krastiņš
Foto: rigavolley.com

Zaudējumu Tartu notiekošajā "Premium 7 Cup" turnīrā piedzīvojuši VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti. Turnīra trešajā spēlē rīdzinieki ar 1:3 atzina Igaunijas "Tartu Pere leib" kluba pārākumu, taču neskatoties uz to izcīnīja kausu par pirmo vietu.

Jau ziņojām, ka pirmajās divās pārbades turnīra spēlēs Tartu rīdzinieki izcīnīja pārliecinošas uzvaras pār Somijas klubiem - "Hurrikaani Loima" un "Raision Loimu".

Arī šodien spēli Rīgas kluba volejbolisti iesāka pārliecinoši - pirmā seta galotnē viņi spēja nosvērt svara kausus sev par labu un uzvarēja ar 25:21. Interesanti, ka arī visi trīs nākamie seti noslēdzās ar tādu pat rezultātu - 25:21, taču tajos pārāki bija "Tartu Pere leib" volejbolisti. Līdz ar to VK "Rīga / Lāse-R" nācās samierināties ar zaudējumu (1:3). Pateicoties labākai setu attiecībai Rīgas klubs Tartu turnīrā izcīnīja pirmo vietu.

Pirmā seta vidusdaļā plaukstas savainojumu guva Armands Celitāns un tika nomainīts. Traumu dēļ Rīgas kluba rindās Tartu turnīrā nepiedalījās Andris Krūmiņš un Jānis Šmēdiņš. Savainojumu "sērga" turpina vajāt Rīgas klubu...

Rezultatīvākie spēlētāji Rīgas kluba rindās šodien bija Romāns Saušs un Lauris Iecelnieks, kuru kontā attiecīgi 22 un 18 punkti. 13 punktus Rīgas kluba labā guva Andrejs Zavarotnijs.

Pirmajā šīs dienas turnīra spēlē starp diviem Somijas klubiem "Hurrikaani Loima" un "Raision Loimu" uzvaru ar 3:2 svinēja pirmie.

Šis bija VK "Rīga / Lāse-R" pēdējā pārbaude pirms jaunās "Schenker" līgas sezonas, kas startēs jau nākamajā nedēļas nogalē. Rīgas klubs savu pirmo spēli aizvadīs savā laukumā (SN Daugava) 4. oktobrī, pulksten 17.00 tiekoties ar "Aeroc Rakvere", bet dienu vēlāk spēlēs pret "Parnu" VK.

Spēles gaita, VK Rīga / Lāse-R - Tartu Pere Leib

1. sets: 9:9, 10:12, 15:12, 17:17, 20:20, 25:21;
2. sets: 4:7, 6:11, 10:15, 14:18, 19:23, 21:25;
3. sets: 9:8, 15:16, 18:20, 21:24, 21:25;
4. sets: 6:8, 8:11, 15:18, 19:23, 21:25.

Izmantotie resursi:
rigavolley.com
skduo.ee


, 2008-09-28 16:36, pirms 16 gadiem
Man likās ka "SUPERKLUBS" ir tas kuram visi spēlētāji ir vienlīdzīgi un ka ja viens izkrīt liec iekša citu un neuztraucies par rezultātu, bet te atkal zaudējums kādai no eesti komandām kuras sevi par Superklubiem nedēvē...
, 2008-09-28 18:03, pirms 16 gadiem
Vienalga Šanker līgā visus mizos.
, 2008-09-28 18:56, pirms 16 gadiem
ko var visi piesieties par to superklubu?Klubs kā klubs,nekas pārdabisks,visi ir līdzvērtīgi spēlētāji arī ar citu lv klubu spēlētājiem,tāpēc jau nav jāķer lielais kreņķis ka viņi kādam klubam zaudē,tas taču pilnīgi normāli sportā.Arī citos sporta veidos (futbolā,basketbolā u.c.)klubi,kuri ir dēvēti par superklubiem,ir piedzīvojuši zaudējumus,bet tapēc jau viņus uzreiz nenoliek,bet cer ka uzvarēs nākamreiz.
, 2008-09-29 17:31, pirms 16 gadiem
Ew bet vai tad Jānis Šmēdiņš speles Riga???
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.