Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kiseļevs: "Pieļāvām mazāk kļūdu un uzvarējām"

Jānis Celmiņš

Kiseļevs: "Pieļāvām mazāk kļūdu un uzvarējām"
Artūrs Kiseļevs
Foto: beachvolley.lv

"Finālu aizvadījām ļoti labi, pieļāvām mazāk kļūdu un tāpēc uzvarējām," pēc Latvijas čempionāta "Cēsu Alus" OPEN trešā posma pludmales volejbolā teica viens no posma uzvarētājiem Artūrs Kiseļevs.

Jau ziņojām, ka ar Artūra Kiseļeva un Ingara Ivanova uzvaru Majoru pludmalē šodien noslēdzies sezonas trešais Latvijas čempionāta "Cēsu Alus" OPEN posms pludmales volejbolā. Finālā duets Ingars Ivanovs / Artūrs Kiseļevs ar 2:0 apspēlēja Klāvu Zaļkalnu un Jāni Rudzīti, uzvarot jau otrajā Latvijas čempionāta posmā šosezon.

Pēc fināla spēles īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza Artūrs Kiseļevs. Lūgts pastāstīt par "Cēsu Alus" OPEN trešo posmu Kiseļevs teica - "Pirmkārt būtiski ir tas, ka nebija ieradušies daži stipri pāri, tādēļ posms kopumā nešķita tik spēcīgs. Protams bija arī spēcīgi dueti, piemēram, Marnics/Sorokins, Rudzītis/Zaļkalns, Salmiņš/Kalniņš, kas nozīmēja to, ka jau sākumā bija zināms pirmais četrinieks, atlika vien noskaidrot medaļu sadalījumu. Diezgan daudz spēkus atdevām pusfināla spēlē pret Sorokinu/Marnicu, jo pret šo pāri līdz šim nebijām spēlējuši. Jāatzīst, ka finālā bijām diezgan pārliecināti par sevi, bet zinājām, ka Zaļais (Klāvs Zaļkalns) ar Rudžu (Jānis Rudzītis) mums uzvaru tik viegli "nedāvinās", tāpēc nācās pacīnīties. Kopumā fināls tika aizvadīts veiksmīgi, sekmīgi darbojāmies gan aizsardzībā un blokā, gan arī uzbrukumā. Kopumā jāsaka, ka kļūdījāmies diezgan maz."

Jautāts par startu nākamajos divos Latvijas čempionāta posmos Artūrs nebija tik optimistisks. "Šis jautājums vēl ir diezgan neskaidrs, jo Ingaram sākas klasiskā volejbola treniņi, un visdrīzāk, ka kluba vadība viņam nevēlēsies ļaut piedalīties nākošajā posmā, savukārt fināla posmā nepiedalīšos arī es pats sakarā ar studiju gada sākumu (Artūrs dodas mācīties uz Somiju). Pats gan nākošajā posmā vēl ceru piedalīties, neskatoties uz to, ka, iespējams, Ingaram netiks atļauts to darīt, protams, ja atradīšu sev partneri."

"Vispār uzskatu, ka šī sezona mums ir ārkārtīgi veiksmīga, un ceru, ka mana sadarbība ar Ingaru turpināsies arī nākamajā vasarā," noslēgumā teica Kiseļevs.

Ceturtais Latvijas čempionāta "Cēsu Alus" OPEN posms vīru duetiem risināsies jau no 8. - 10. augustam.

     [+] [-]

, 2008-07-28 01:15, pirms 16 gadiem
Malači Malači Malači!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-28 02:05, pirms 16 gadiem
laba bilde

  +3 [+] [-]

, 2008-07-28 02:53, pirms 16 gadiem
cepums mums

     [+] [-]

, 2008-07-28 09:23, pirms 16 gadiem
arturs.kiselevs rakstīja: laba bilde

centos!

     [+] [-]

, 2008-07-28 11:58, pirms 16 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: centos!

atvaino, bet nesapratu, centies ielikt vai nobildēt. Ja, nekļūdos šo bildēja Renārs

     [+] [-]

, 2008-07-28 12:52, pirms 16 gadiem
Malachi! Kapeec naf neviena komentaara par maniem miiljuljiem (braalji Freidenfeldi) Ahuuna zjeel par braaljiem Shmeediem U23. Bija jaabuut biku augstaak, medaljas token!

     [+] [-]

, 2008-07-28 13:19, pirms 16 gadiem
Laikam jau visi noguruši no tavien mīluļiem.
Bet par Šmēdiem tiešām žel. Es vismaz uz pusfinālu cerēju točna. No attāluma jau grūti izprast visus zaudējuma iemeslus.