Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

U19 sieviešu izlase EČ kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē pieveic Portugāli

U19 sieviešu izlase EČ kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē pieveic Portugāli
Foto: Cev.lu

Vācijas pilsētā Vilsbiburgā Eiropas čempionāta atlases turnīra otro kārtu pabeigusi Latvijas U19 sieviešu volejbola izlase, ar 3-1 pieveicot Portugāli un iegūstot trešo vietu četru komandu apakšgrupā.

Pāvela Seļivanova trenētā U19 meiteņu izlase izredzes uz pirmajām divām vietām apakšgrupā zaudēja jau vakar. Abās spēlēs pret favorītēm Vāciju un Poliju latvietes cieta zaudējumus trijos setos, kas nozīmēja, ka šodien pret Portugāli jāaizvada spēle par trešo vietu, ar kuru tāpat droši vien būs par maz, lai piedalītos nākamajā atlases kārtā.

Mačā pret Portugāli Latvijas izlase pirmajā setā bija pārāka ar 25:17, bet tam sekoja vēl pārliecinošāka uzvara ar 25:14. Portugālietes gan bez cīņas nepadevās un vienā setā pie uzvaras tika (25:23), taču ceturtajā setā Latvijas jaunās sportistes bija atguvušās un pārliecinoši novadīja maču līdz galam ar uzvaru 25:14.

Ar 24 punktiem Latvijas sastāvā rezultatīvākā bija Marta Levinska, kuras sniegums palīdzēja mūsu izlasei iegūt trešo vietu apakšgrupā.

Atgādinām, ka EČ kvalifikācijas otrajā etapā komandas sadalītas septiņās apakšgrupās pa četrām. Lai uzreiz kvalificētos finālturnīram, savā apakšgrupā bija jāizcīna pirmā vieta. Izredzes uz iekļūšanu finālturnīrā saglabās arī visu apakšgrupu otro vietu ieguvējas un viena labākā trešās vietas ieguvēja (no septiņām apakšgrupām). Šīs astoņas izlases kvalifikācijas nākamajā kārtā sadalīs četras pēdējās pieejamās ceļazīmes uz EČ finālturnīru.

U19 Latvijas sieviešu izlases sastāvs

Nr.SpēlētājaKomandaTreneris
1.Petra ŅečiporukaMSĢ/Kuldīgas novada sporta skolaI. Pūliņš/I. Ņečiporuka
2.Lāsma OzolaRīgas Volejbola skolaA. V. Kļaviņš
3.Kristīne TeivāneDaugavpils BJSSO. Teivāne
4.Amanda Nikola ĒrgleRīgas Volejbola skolaN. Lūsis
5.Rūta LindeMSĢ/Kuldīgas novada sporta skolaI. Pūliņš
6.Mairita BaltiņaVK JelgavaJ. Leitis
7.Marta Kamēlija LevinskaRīgas Volejbola skolaN. Lūsis
8.Nadežda SaveļjevaDaugavpils BJSSŽ. Zaņegina
9.Dārta LūseMSĢ/Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolaI. Pūliņš; I. Sprancmane
10.Elīna ZvaigzneRīgas Volejbola skolaV. Korbuta
11.Irbe Andike LazdaRīgas Volejbola skolaA. V. Kļaviņš
12.Kristiāna Paula KukšaRīgas Volejbola skolaN. Deveikusa

Izmantotie resursi:

volejbols.lv
cev.lu


, 2018-04-28 21:19, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыли секрет стройного и подкаченого тела, не зaнимаясь спортом и без диет. Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Домашнего качка
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.