Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RTU/Robežsardze šodien dodas uz "Credit24" meistarlīgas finālčetrinieka spēlēm

RTU/Robežsardze šodien dodas uz "Credit24" meistarlīgas finālčetrinieka spēlēm
Rīdzinieku nometnē valda lietišķa atmosfēra
Foto: RTU/Robežsardze

Uz "Credit24" meistarlīgas finālčetrinieka spēļu norises vietu Tartu šodien pēc vakara treniņa dosies vienīgā Latvijas pārstāve RTU/Robežsardze. Pusfinālā rīdzinieki rīt, pulksten 17:00, tiksies ar pašreizējiem čempioniem "Saaremaa VK".

1. un 2. martā Tartu tiks noskaidrots šā gada „Credit24” meistarlīgas čempions, kā arī sudraba un bronzas medaļu īpašnieki. Starp godalgu tīkotājiem ir arī viens Latvijas klubs RTU/Robežsardze.

Rīdzinieki pamatturnīrā ieņēma 3. vietu un Tartu, pulksten 17:00, tiksies ar otrās vietas īpašniekiem “Saaremaa VK”, kas ir pašreizējie čempioni un kuru rindās spēlē arī latvietis Artis Caics. Savukārt otrā pārī pamatturnīra uzvarētāja “Bigbank Tartu” eksaminēs Latvijas izlases vecākā trenera Avo Kēla vadīto “Parnu VK”, kuras rindās darbojas arī divi izlases spēlētāji – Toms Švans un Atvars Ozoliņš.

Atceroties, kā braukšana spēles dienā uz Rakveri ceturtdaļfinālā ietekmēja komandas sniegumu, kluba pārstāvji ir pateicīgi atbalstītājiem par papildu finansējumu, lai uz spēļu vietu dotos iepriekšējā dienā. Jāatgādina, ka RTU/Robežsardze ir vienīgā pusprofesionālā komanda finālčetriniekā. Tāpēc daļai volejbolistu ir bijis jāatprasās no darba un mācībām.

“Brauksim jau šovakar, rīt stundiņu pakustēsimies, kā tas tradicionāli ir visām komandām spēles dienā, un vakarā, 17:00, sākas spēle. Visi ir ierindā, tikai Andis Cimoška bija saslimis un šodien paredzēts viņa pirmais treniņš.”

Vaicāts par pretiniekiem, Vilde atzīmē, ka sāmsaliešiem “ir garāks rezervistu beņķis un lielākas iespējas variēt ar sastāvu. Gandrīz visās pozīcijās viņiem ir līdzvērtīgu maiņu iespējas. Mums sastāvs ir “īsāks”, dažās pozīcijās dublieri ir jaunie, kuri gan atsevišķās epizodēs var nospēlēt ļoti labi.”

Tiem, kuri vēlēsies klātienē just līdzi Latvijas volejbolistiem, spēles notiks Tartu Universitātes sporta hallē (adrese – Ujula 4A, Tartu). Biļetes iespējams iegādāties tikai klātienē. Vienas biļetes cena ir 8 eiro, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecības, - 5 eiro. Turklāt biļete ir derīga vienas dienas abām spēlēm! Tiem, kuriem tādas iespējas nebūs, visas četras spēles būs iespēja noskatīties internetā portālos “sportacentrs.com” un “Delfi”.

Spēļu kalendārs

1. marts

LaiksSpēles
17:00RTU/Robežsardze - “Saaremaa VK”
20:00“Bigbank Tartu” - “Parnu VK”

2. marts

LaiksSpēles
14:00Spēle par 3. vietu
17:00Spēle par 1. vietu

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2019-02-28 15:37, pirms 5 gadiem
Te viss skaidrs par 3 vietu ar Parnu spēles

  -2 [+] [-]

, 2019-02-28 20:29, pirms 5 gadiem
Es par to,lai RTU paliek aiz strīpas. Nekad nav patikuši šitie uzpūtīgie “Rīdzinieki”!!!!