Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kolčins iecelts par Krievijas Superlīgas kluba "Belogorie" galveno treneri

Rolands Eliņš

Kolčins iecelts par Krievijas Superlīgas kluba "Belogorie" galveno treneri
Boriss Kolčins. Foto: belogorievolley.ru

Latvijas volejbola speciālists Boriss Kolčins oficiāli apstiprināts par Krievijas vadošās volejbola līgas Belgorodas „Belogorie” galveno treneri. Viņš atgriezies klubā, kurā iepriekš guvis lielus panākumus.

„Latviešu treneris ir viens no panākumiem bagātākajiem treneriem Krievijas klubu volejbolā,” teikts Belgorodas komandas paziņojumā. „Tandēmā ar Genādiju Šipuļinu viņš piecas reizes aizveda mūsu komandu līdz Krievijas čempionāta medaļām, tāpat tika izcīnītas sudraba un bronzas medaļas. Šipuļins un Kolčins izcīnīja gan Krievijas kausu, gan Superkausu. Veiksmīgi tika startēts arī Eiropas kausos, un trīs Čempionu līgas tituli un uzvara Pasaules klubu čempionātā runā paši par sevi.”

Kluba paziņojumā norādīts, ka tiek cerēts uz Kolčina pieredzi un profesionalitāti, kas palīdzēs komandai uzlabot spēles kvalitāti un veiksmīgi aizvadīt sezonas atlikušo daļu. Pagaidām Belgorodas vienība ieņem tikai desmito vietu Krievijas Superlīgā, 11 spēlēs tiekot tikai pie četrām uzvarām.

Kolčins iepriekš Krievijā kā galvenais treneris strādājis arī „Fakel” un Maskavas „Dynamo” klubos. Kā spēlētājs Kolčins kļuva par pasaules un Eiropas junioru čempionu PSRS izlases sastāvā, kā arī uzvarēja PSRS čempionātā "Radiotehniķa" formā un PSRS Tautu spartakiādē Latvijas izlases rindās, bet pirms pievienošanās Maskavas „Dynamo” 2017. gadā Kolčins vairākas sezonas strādāja Latvijā, trenēdams Latvijas junioru izlasi un piedaloties Latvijas vīriešu izlases un kluba „ASK/Kuldīga” darbā.

Izmantotie resursi:
https://www.belogorievolley.ru/news...

     [+] [-]

, 2019-12-27 18:27, pirms 4 gadiem
Nu tad Petrovu - Belgorodā gaidām💪