Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Mariotr

Sporta klubam “Jēkabpils Lūši” kārtēja uzvara Nacionālajā līgā volejbolā!

18.10.2014 plkst 18.00 Jēkabpils Sporta namā “Jēkabpils Lūši”aizvadīja savu trešo mājas spēli Nacionālajā līgā volejbolā. Tika uzņemta SK Cēsis volejbola komanda. Pirms spēles SK Jēkabpils Lūšu treneris Mārcis Obrumans teica, ka šai spēlei “Lūši” gatavojās ar lielu nopietnību, jo katra mājas spēle “Lūšiem” ir kā svētki. Viņš atzina, ka pietiekami lielais skatītāju skaits (apmēram 200 uz katru mājas spēli) liek “Lūšiem” spēlēt skaistu spēli, tādējādi atrādot ieguldīto darbu treniņos.

Spēle bija skatāma, bet ar izteiktu “Lūšu” dominanci, par ko arī liecina spēles rezultāts 3:0 (25-21; 25-16; 26-24). Par SK Jēkabpils Lūši labāko spēlētāju tika atzīts jaunais Artjoms Soboļevs, bet SK Cēsis rindās labākais bija Vilnis Tinuss. Spēles pārtraukumā neiztika arī bez bučošanās un pieci pāri ļoti veiksmīgi ar to tika galā! Starp kuriem bija viens arī sieviešu pāris!!!
Joprojām “Lūši” nevainojami turpina savu mājas spēļu uzvaru sēriju un nākamā mājās spēle būs Latvijas kausa ietvaros pret Šenkerlīgas klubu ASK Kuldīga. Precīzs spēles datums un laiks tiks paziņots iepriekš!!! Tikai uzvarētājs tiek nākamjā kārtā. Nāciet un atbalstiet komandu ceļā uz panākumiem! Būs interesanti! Skaistu spēli garantējam! Ieeja uz visām mājas spēlēm ir BEZ MAKSAS.

Sporta klubu Jēkabpils Lūši atbalsta:
Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Sporta centrs, Jēkabpils Sporta skola, Dion Sportlab, Sportabode.lv, Zemzarīši AB, SIA Mikor, SEB, SIA Dižmežs, Woodmaster SIA, SIA Selko, SIA Jēkabpils PMK, Kafejnīca Ceļavējš.
Informatīvais atbalstītājs : Radio1


Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.