Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gštādē triumfē brazīlieši

Jānis Celmiņš

Gštādē triumfē brazīlieši
Hārlejs un Pedro
Foto: fivb.com

Šveices pilsētā Gštādē noslēdzies kārtējais sezonas FIVB "Grand Slam" turnīrs pludmales volejbolā vīru duetiem. Kā jau ierasts, arī šoreiz uzvaru svinēja kāds no Brazīlijas duetiem - šoreiz Hārlejs / Pedro.

Gštādes turnīra finālā tikās nīderlandieši Numerdors / Šuils un brazīlieši Hārlejs / Pedro. Pusfinālos pirmie ar 2:1 ļoti interesantā cīņā guva virsroku pār Krievijas duetu Barsuku / Kolodinski, bet otrie ne mazāk interesantā mačā ar 2:1 apspēlēja citu Brazīlijas duetu Alisonu / Emanuelu.

Kā vēlāk izrādījās arī fināls izvērtās visai interesants. Hārlejs un Pedro bija nepieciešami trīs seti, lai apspēlētu turnīrā ar otro numuru izliktos nīderlandiešus. Spēles rezultāts - 2:1 (21:16, 22:24, 15:13).

Spēlē par trešo vietu Emanuels, kurš šajā posmā spēlēja kopā ar jauno Brazīlijas pludmales volejbola talantu Alisonu ar 2:0 apspēlēja krievus Barsuku un Kolodinski.

Jau ziņojām, ka ar dalītu 17. vietu šajā posmā nācās samierināties latviešiem Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Samoilovam.

Izmantotie resursi;
fivb.com