Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Aivars Petruševics: "Klubam ir augsti mērķi"

Aivars Petruševics: "Klubam ir augsti mērķi"
Latvijas izlases rindās
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Par spēlēšanu Somijas klubā "Karelian Hurmos" vienojies Latvijas izlases spēlētājs Aivars Petruševics. Klubu trenēs Aigars Birzulis.

Latvijas izlases otrā tempa uzbrucējs Aivars Petruševics vienojies par divu gadu līgumu ar Somijas pēc spēka otrās līgas komandu Joensū Karelian Hurmos.

“Jānis Vāvers, kas pēdējos gados darbojies otrā Joensū klubā Riento, gan mani, gan treneri ieteica jaunā kluba menedžerim, ar ko savulaik bija spēlējis kopā. Aizbraucām, apskatījāmies, viss apmierina,” par nokļūšanu Somijā stāsta Petruševics. “Klubam ir augsti mērķi – jau šosezon tikt Somijas spēcīgākajā līgā, ko var izdarīt, uzvarot pārspēlēs ar vājākajiem virslīgas klubiem. Pagājušajā gadā Riento izkrita no Somijas spēcīgākās līgas, un mūsu klubs mēģinās Joensū atgūt vietu spēcīgāko sabiedrībā.

Līgums noslēgts pēc shēmas 1+1. Ja iekļūstam virslīgā, sadarbību turpinām un sēžamies pie galda, lai pārrunātu līguma otrā gada nianses, ja nē, paspiežam roku viens otram un šķiramies. Aigara Birzuļa vadībā jau esmu spēlējis Latvijas čempionātā Inčukalns/LU klubā. Man patika, tāpēc arī tagad visam vajadzētu būt kārtībā.”

izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2017-06-28 00:26, pirms 7 gadiem
Inčukalnu pazaudēja krīze...
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".