Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU/Robežsardze" panāk neizšķirtu pusfinālā pret "Limbažiem/MSĢ"

Rolands Eliņš

"RTU/Robežsardze" panāk neizšķirtu pusfinālā pret "Limbažiem/MSĢ"
Foto: RTU/Robežsardze

„Credit 24” Latvijas čempionāta pusfinālā „RTU.Robežsardze” šodien ar 3-1 pieveica „OC Limbaži/MSĢ” vienību un vēl neļāva saviem pretiniekiem iekļūt finālā. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 2-2, un uzvarētājs izšķirsies sērijas piektajā mačā.

Limbažu komandu sērijas pirmajās trīs spēlēs bija pratusi tikt pie divām pārsteidzošām uzvarām, un šodien bija pirmā spēle, kad Limbažu komandai bija iespēja garantēt sev vietu finālā. Atlika „tikai” savā laukumā pieveikt RTU/”Robežsardzi”, taču rīdzinieki nospēlēja pārliecinoši un uzvarēja.

RTU pirmajā setā bija pārāka ar graujošo rezultātu 25:13, taču attiecīgs turpinājums nesekoja, un Limbažu komanda otrajā setā panāca neizšķirtu, uzvarot setā ar 25:20.

Trešajā setā Limbažu komanda nebija tālu no cīņas nosvēršanas savā virzienā, taču tomēr ar 25:23 uzvarēja RTU vienība, pēc tam ceturtajā setā jau pārliecinoši nokārtojot savu uzvaru ar 25:14.

21 punktu uzvarētāju rindās guva Avdejevs, kamēr Garklāvs pievienoja 19 punktus. Limbažu komandā ar 15 punktiem rezultatīvākais šoreiz bija Kļaviņš. Arī šoreiz Limbažiem nespēlēja Aleksandrs Nasonovs.

Rezultāts pusfināla sērijā līdz ar to kļuvis 2-2, un finālists noskaidrosies piektajā sērijas spēlē. Tā paredzēta pēc trim dienām Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē.

Sērijas uzvarētāja pievienosies „Jēkabpils Lūšiem”, kas jau iekļuvuši finālā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija