Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RVS/LU šodien atbildes spēle Izaicinājuma kausā, tiešraide Sportacantrs.com TV

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

RVS/LU šodien atbildes spēle Izaicinājuma kausā, tiešraide Sportacantrs.com TV
Foto: LVF

Šodien atbildes spēli CEV Izaicinājuma kausā aizvadīs Latvijas sieviešu volejbola komanda RVS/LU, kas savā laukumā cīnīsies pret Čehijas volejbolistēm TJ ''Ostrava''. Vakar pirmajā abu komandu mačā uzvaru četros setos ar 3-1 (25-14, 25-16, 28-30, 25-20) svinēja čehietes.

Pirmajā abu komandu duelī vakar uzvaru ar 3-1 svinēja ''Ostrava'' komanda. Rīgas komandai ir izredzes iekļūšanai otrajā kārtā, ja šodienas spēlē tiks gūta uzvara ar rezultātu 3-1 vai 3-0. Ja tiks izcīnīts šāds rezultāts, tad komandām uzreiz pēc spēles būs jāspēlē zelta sets, kurš noteiks gala uzvarētāju šajā kārtā.

Vakardienas spēli RVS/LU komanda iesāka nervozi. Čehietes pirmajā un otrajā setā dominēja blokā, kas neļāva rīdziniecēm veiksmīgi nospēlēt uzbrukumā. Pirmajos divos setos bija jūtama rīdzinieču nervozitāte. Taču trešajā setā mājinieces atguva pārliecību, kā arī emocijas un spēja to uzvarēt ar rezultātu 30:28. Ceturto setu rīdzinieces iesāka ar tādām pašām emocijām, taču seta galotnē pieļautās kļūdas uzbrukumā un aizsardzībā neļāva gūt uzvaru, kas rezultējās ar zaudējumu visā spēlē ar rezultātu 1-3 (14-25; 16-25; 30-28; 20-25).

“Pirmajā setā nekas nesanāca, nezinu, iespējams, tas bija uztraukums. Viss krita ārā no rokām. Trešajā setā jau bijām spēlē, taču tiklīdz kā pazaudējām vienu no spēles elementiem, tā viss aizgāja uz otru pusi,” pēc spēles komentēja RVS/LU galvenais treneris Andrejs Odinokovs.

Komandas galvenais treneris Andrejs Odinokovs par atbildes spēli: “Pirms šodienas spēles plānota sapulce ar video analīzi, kur vērsīsim uzmanību uz mūsu darbību laukumā. Paredzēts arī treniņš, kurā piestrādāsim pie pirmajā spēlē biežāk pieļautajām kļūdām. Mēs darīsim visu, lai palīdzētu meitenēm uzvarēt. Svarīgi iegūt pārliecību un tiekties uz uzvaru, kamēr esam uz laukuma iespēja uzvarēt paliek!”

Komandas iepriekšējās spēles otrā rezultatīvākā spēlētāja Petra Nečiporuka atzīst: ”Pretinieki ir ļoti prasmīgi, taču pašiem ir jāpielabo savas kļūdas, iepriekšējā spēlē daudz kļūdījāmies servē, kā arī pietrūka pārliecība. Šodienas spēli komanda gaida ar pozitīvām domām, esam nedaudz atpūtušās, zinām savas kļūdas, centīsimies tās labot un iesim uz priekšu.“

Spēles sākums plkst. 19:00 un tiešraidē to translēs Sportacentrs.com TV kanāls.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas volejbola federācija