Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Petrovs pārceļas uz Franciju

Petrovs pārceļas uz Franciju
Deniss Petrovs

Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlājs Deniss Petrovs parakstījis līgumu ar Francijas Augstākās līgas "Pro A" klubu "Chaumont", vēsta Latvijas Volejbola federācija.

Aizvadītajā sezonā Deniss Petrovs spēlēja Baltkrievijas klubā Minskas "Stroitel", piedaloties Krievijas Superlīgā un Baltkrievijas čempionātā, otrajā no turnīriem izcīnot čempionāta zelta godalgas.

"Chaumont" komandu pēdējos gadus vada Nikola Matijasevičs, kurš savulaik strādājis arī Latvijā - "Cēsu Alus" komandā. Aizvadītajā sezonā "Chaumont", ar Latvijas volejbolistu Tomu Šmēdiņu sastāvā, uzvarēja "Pro B" līgas čempionātā un ieguva tiesības startēt Augstākajā līgā. Lai cienīgi startētu "Pro A" komandai nepieciešams pastiprinājums, kuru kluba vadība atradusi arī Denisa Petrova izskatā. "Chaumont" krāsas pēdējos gados pārstāvējuši arī tādi Latvijas volejbolisti kā Aivars Petruševics un Vadims Kardašs.

Karjeru Petrovs sāka Daugavpilī, taču pēc tam pievienojās "Lāses" komandai. Pēc tam spēlēja arī Igaunijas "Selver" komandā, bet pēc tam devās uz jau pieminēto "Stroitel" vienību. Pēdējos gados volejbolists ir stabils Latvijas izlases pirmais cēlājs.


, 2012-06-26 12:50, pirms 12 gadiem
Savu paldies jāsaka arī Krišjānim Kļaviņam, kurš savulaik Matijaseviču uzaicināja uz Latviju.
, 2012-06-26 13:01, pirms 12 gadiem
Cik viņam ir augums?
, 2012-06-26 13:42, pirms 12 gadiem
Tiem,kas rakstā par G.Celitānu brēca par Latvijas izlases nespēju saistībā ar treneri R. Vildi ir spilgts piemērs,ka D.Petrovs nav superekstraklases cēlājs,jo Francijas,Itālijas,Krievijas vadošajā klubā viņa pakalpojumi nav vajadzīgi,bet saspēles vadītājs ir tas pats,kas vārtsargs hokejā.Bet visu cieņu,jo Rrancijas augstākajā līgā ir labs līmenis,augstāks nekā Šenkerā.
, 2012-06-26 16:01, pirms 12 gadiem
Disks 1995 rakstīja: Tiem,kas rakstā par G.Celitānu brēca par Latvijas izlases nespēju saistībā ar treneri R. Vildi ir spilgts piemērs,ka D.Petrovs nav superekstraklases cēlājs,jo Francijas,Itālijas,Krievijas vadošajā klubā viņa pakalpojumi nav vajadzīgi,bet saspēles vadītājs ir tas pats,kas vārtsargs hokejā.Bet visu cieņu,jo Rrancijas augstākajā līgā ir labs līmenis,augstāks nekā Šenkerā.
Denisam ir visas iespējas kļūt par ekstraklases cēlāju... to saku ne tikai es, bet arī teikuši vairāki volejbola treneri, kas savulaik bijuši cēlāji. Puisim ir tikai 26 gadi un līdzšinējā karjera gājusi pa augšupejošu līkni. "Chaumont" ir labs atspēriena punkts uz kādu no vadošajiem Francijas klubiem... un pēc tam kaut kur vēl tālāk! Lai izdodas!
, 2012-06-26 16:01, pirms 12 gadiem
Brex rakstīja: Cik viņam ir augums?
nedaudz zem 190 cm! kaut kas uz 188 cm šķiet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-27 09:43, pirms 12 gadiem
Denisam veiksmi, pievienojos J.Celmiņa teiktajam, par to ka puisim ir lielas iespējas kļūt par līdz šim labāko LV saspēles vadītāju, ko arī novēlu.
Laika gan nav daudz ....
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.