Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš pēc graujošās uzvaras pār Kosovu: "Gatavojāmies sīvai spēlei"

Andrejs Siliņš

Ozoliņš pēc graujošās uzvaras pār Kosovu: "Gatavojāmies sīvai spēlei"
Atvars Ozoliņš un Andis Cimoška blokā
Foto: Vadims Morozovs

"Domāju, ka šī spēle man paliks atmiņā uz visu mūžu, un uz nākamo maču došos ar ļoti labām emocijām," pēc uzvaras pār Kosovu Eiropas Sudraba līgas grupu turnīra pirmā apļa pēdējā spēlē Daugavpilī sacīja Latvijas volejbola izlases spēlētājs Atvars Ozoliņš.

"Jūtos labi," pēc spēles teica Atvars Ozoliņš, kurš uz īsu brīdi laukumā Latvijas izlases rindās devās jau mačā pret Austriju. "Protams, vēl daudz jāstrādā. Zālē bija fantastiska atmosfēra. Šodien biju uztraucies, bet kļūdas nemaz tik daudz nebija, tā kā esmu apmierināts."

Atvars noliedza, ka tika gaidīta tik viegla uzvara: "Mēs gatavojāmies sīvai spēlei. Mums bija pārliecība, bijām pareizi noskaņojušies un centāmies neatslābt ne brīdi. Domāju, ka šī spēle man paliks atmiņā uz visu mūžu, un uz nākamo maču došos ar ļoti labām emocijām."

"Spēle bija grūta. To varēja paredzēt jau pēc iepriekšējiem rezultātiem. Latvija spēlēja ļoti labi, un mums tā bija lieliska pieredze, jo mēs neesam spēlējuši daudzos Eiropas meistarsacīkšu un Eiropas kausu mačos," spēli komentēja viesu cēlājs Dritons Bitudži, kurš laukumā dabūja krietni paskraidīt pēc neprecīzās servju uzņemšanas. "Esam nesen izveidota komanda. Spēlējam tikai otro gadu kā valsts izlase. Bijām pētījuši Latvijas izlases spēles video, gribējām izcīnīt uzvaru, bet pretinieki bija spēcīgāki. Nākotnē ceram sasniegt labākus rezultātus."

Izmantotie resursi:
volejbols.lv