Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Garklāvs atkal rezultatīvs, "RTU/Robežsardze" iekļūst kausa izcīņas finālā

Jānis Celmiņš

Garklāvs atkal rezultatīvs, "RTU/Robežsardze" iekļūst kausa izcīņas finālā
"RTU/Robežsardze" volejbolisti
Foto: Facebook.com

Latvijas čempione volejbolā “RTU/Robežsardzes” komanda šodien kā pirmā iekļuva Latvijas kausa izcīņas finālā. Otrajā pusfināla cīņā “robežsargi” ar 3:0 apspēlēja “Daugavpils Universitātes” komandu.

Jau vēstīts, ka pirmajā pusfināla spēlē Daugavpilī Raimonda Vildes vadītā komanda uzvarēja ar 3:0, tādejādi nonākot soli no Latvijas kausa izcīņas fināla, kas norisināsies 16. decembrī SN Daugava.

Šodien Rīgas un Daugavpils komandas tikās atkārtoti, un arī šoreiz triumfēja “RTU/Robežsardze”. Pirmo setu rīdzinieki uzvarēja ar 25:20, otro ar 25:21, bet trešajā burtiski sagrāva savus pretiniekus ar rezultātu 25:12.

Uzvarētāju rindās ar 21 punktu atzīmējās Gatis Garklāvs, bet desmit un septiņus katrs guva attiecīgi Māris Lancmanis un Aleksandrs Avdejevs. Vērts pieminēt, ka šis trio bija rezultatīvākais arī pirmajā spēlē Daugavpilī. Tikmēr zaudētāju rindās šodien ražīgākais punktu guvējs bija Dmitrijs Lavrenovs, kura rēķinā astoņi punkti, bet par punktu mazāk guva Aleksandrs Samuilovs.

Latvijas kausa izcīņā šogad ir ļoti tuvu pagājušā gada fināla atkārtojums – RTU/”Robežsardze” pret Jēkabpils “Lūšiem”. Jau ziņots, ka “Lūši” trešdien savā laukumā pārliecinoši ar 3:0 pārspēja “Biolars/Jelgava” volejbolistus. Šajā pusfināla pārī atbildes cīņa risināsies Zemgales OC jau 29. novembrī.

Pusfināla kārtā komandas aizvada divas spēles. Pirmā spēle notiek tās komandas laukumā, kurai ir zemāks reitings, otrā spēle – tās komandas laukumā, kurai ir augstāks reitings.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-25 16:22, pirms 6 gadiem
patika atmosfēra zālē, daudzie skatītāji bija aktīvi un viss kopumā radīja sajūtu, ka volejbols šodien ir svētki. Kā nekā valsts čempioni taču spēlē.
RTU menedžeri - nu jau vienu dienu bijušais LVF ģenerālsekretārs Dakša un tagadējais ģenerālsekretāra p.i. Žaiženijs labu darbiņu padarījuši. Un galvenais - ir arī rezultāts!
P.S. Šī bija ironija. Zālē bija labi, ja 5 cilvēki, viss panīcis un drūmi. Kādi tur svētki...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-25 20:43, pirms 6 gadiem
LVF visiem darbiniekiem un volejbola krējumam tagad jātur īkšķi par Jēkabpils komandu, jo bez Jēkabpils komandas un viņu līdzjutējiem kausa fināls pārvērtīsies par pansionāta izlaiduma balli.

     [+] [-]

, 2017-11-26 07:23, pirms 6 gadiem
8nummurs rakstīja: LVF visiem darbiniekiem un volejbola krējumam tagad jātur īkšķi par Jēkabpils komandu, jo bez Jēkabpils komandas un viņu līdzjutējiem kausa fināls pārvērtīsies par pansionāta izlaiduma balli.
Vēl labāk pateikt vairs nevarēja. 😂
Bet vispār jā, gaidiet mūs Rīgas kundziņi

     [+] [-]

, 2017-11-26 07:46, pirms 6 gadiem
Ne reklāmas ne video ne tv pārraides! Sausais laikam atmetis ar roku!