Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" gūst deviņus punktus pirmajā setā, piedzīvojot neveiksmi Tartu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Biolars/Jelgava" gūst deviņus punktus pirmajā setā, piedzīvojot neveiksmi Tartu
"Biolars/Jelgava" volejbolists Aleksandrs Kudrjašovs. Foto: LVF

"Credit24" Baltijas volejbola līgā bezierunu zaudējumu piedzīvojusi "Biolars/Jelgava" komanda, kas izbraukumā Igaunijā ar 0-3 (9:25, 18:25, 22:25) kapitulēja Tartu "Bigbank" priekšā.

Spēles ievadā jelgavniekiem izdevās četras reizes iegūt minimālu pārsvaru, taču pirmā seta turpinājums Zemgales vienībai padevās katastrofāls - Tartu volejbolistiem vienā no tā nogriežņiem izdevās gūt desmit (!) punktus pēc kārtas. Kā rezultātā arī neveiksme ar 9:25.

Nākamajos divos setos "Biolars/Jelgava" komandai izdevās pakāpeniski palielināt pretestību. Ja otrajā setā Tartu volejbolisti kontrolēja cīņas gaitu, uzvarot ar 25:18, tad trešā seta ievadā jelgavnieki ieguva gan trīs punktu (5:2), gan divu punktu (6:4) pārsvaru. Igaunijas komanda gan drīz vien atspēlējās un pārņēma vadību, taču viesi nepadevās un seta beigu daļā atguva līdzsvaru (19:19, 20:20). Galotnē gan atkal veiksmīgāka bija "Bigbank" komanda - 25:22.

Pēc sezonas ievadā gūtā panākuma (3:1) pār daugavpiliešiem "Biolars/Jelgava" piedzīvojusi četrus 0:3 zaudējumus pēc kārtas. Savukārt Tartu "Bigbank" vienībai šī bija piektā uzvara aizvadītajos sešos mačos.

Izmantotie resursi:
Competition Site by Data Project