Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jānis Leitis: "Austrija ir mūsu jaudas komanda"

Jānis Leitis: "Austrija ir mūsu jaudas komanda"
Uzvarētāju Latvijas un Austrijas spēlē svētdien izšķirs servju uzņemšana.
Foto: www.cev.lu

Pēc Latvijas izlases zaudējuma sestdien vienības galvenais treneris Jānis Leitis jau bija daudz apmierinātāks nekā pēc pirmās spēles Montekatinitermē ar Ukrainu.

Šodienas spēlē pozitīvu emociju jau bija daudz vairāk: „Nospēlējām labāk nekā vakar pret Ukrainu. Bija servju uzņemšana. Ne ideāla, bet arī ne tāda, ka neko nevaram izveidot uzbrukumā. Arī aizsardzībā reizēm nospēlējām tīri labi. Un 3. setā pat melnādaino Itālijas diagonāli, kura pirms tam sita pāri blokam, pieķērām blokā, jo viņa nedaudz pagura. Vakar nekas nesanāca, bet šodien jau bija OK. Ja tā spēlēsim rīt ar Austriju, varam uzvarēt.

Itālija pēc 1. seta nomainīja cēlāju un ceturtās zonas spēlētāju, bet sastāvs viņām nav tik monolīts. Meitenes normāli nocīnījās pret galvas tiesu spēcīgākām pretiniecēm. Vēl gribētos drusciņ labāku spēli aizsardzībā.”

Svētdien izšķirsies trešās vietas liktenis A grupā, kad savā starpā cīnīsies Latvija un Austrija. Pirmajā riņķī ar 3:2 pārākas bija austrietes. „Rīt uzdevums ir – paņemt servi,” domās jau svētdienā bija Leitis. „Šodien arī labāk uzservējām nekā pret Ukrainu. Un Inese Jursone bija laukumā. Tas deva lielāku jaudu un arī lielāku pārliecību par saviem spēkiem. Viņa nospēlēja visus trīs setus, kaut arī joprojām ārstējas. Rīt viss izšķirsies laukumā. Pirmkārt, ir jāpaņem serve. Otrkārt, ir jāuzbrūk, jo vakar pret Ukrainu, kad nebija servju uzņemšanas, bumba bieži vienkārši tika sista pāri tīklam.

Austrija ir kā mēs. Arī viņas vienu setu pret Itāliju nospēlēja normāli, bet pret Ukrainu pārliecinoši zaudēja. Visu izšķirs, kurš būs savāktāks, atbrīvotāks, kam būs labāka serve un serves uzņemšana. Tas visu izšķirs. Nervi izšķirs. Neesam favorīti. Jādara, ko varam izdarīt. Austrijai nav tik jaudīga diagonāle kā Itālijai, un Austrija ir mūsu jaudas komanda, kas gan ir labāk saspēlējusies nekā mūsu izlase un kam ir lielāka pieredze.”

Vairāk par sieviešu izlases spēlēm varēs lasīt šeit: cev.lu

Spēļu kalendārs

A grupa

23. septembris

18:00 Ukraina – Latvija 3:0 (25:12, 25:9, 25:12)
21:30 Itālija – Austrija 3:0 (25:14, 26:24, 25:15)

24. septembris

18:00Ukraina – Austrija 3:0 (25:15, 25:12, 25:10)
21:30 Itālija – Latvija 3:0 (25:8, 25:13, 25:15)

25. septembris

18:00# Austrija – Latvija
21:30 Itālija – Ukraina
# Pēc Latvijas laika

Informācijas avots: Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2016-09-25 07:44, pirms 8 gadiem
To jau teici arī pirms pirmās spēles,kur atrāvaties.

     [+] [-]

, 2016-09-25 09:57, pirms 8 gadiem
aizermans rakstīja: To jau teici arī pirms pirmās spēles,kur atrāvaties.
Vai ne. Vispār nav ticamība nevienam vārdam 😄 Bet mūsdienās galvenais ir piedalīties un uzvarētāji ir visi!